KalustesuunnitelmiaKeittiön kalustesuunnitelma on melkolailla lukkoon lyöty, mutta wc:n ja kph:n suunnitelmat elänevät vielä. Tulevassa wc:ssä on tällä hetkellä myös suihku ja tila on kummallisen mallinen (eteisen ikkunan takia). Viereinen tila on toiminut jonkinlaisena varastona. Siellä on ollut vain lavuaari ja pyykinpesukone. Olemme aikeissa ”suoristaa” wc:n ja eteisen välisen seinän, jolloin eteisestäkin tulee avarampi ja tehdä tyhjästä tilasta kylppärin.

Keittiön ovet ovat mustaksi petsattua tammiviilua ja kiiltävää valkoista. Tasot mustaa puuta ja kiveä. Koneet ovat pitkälti kalusteovien takana piilossa. Taustaseinän materiaali ja väri ovat vielä mietinnässä. Joskin liitutaulumaali on edelleen varteenotettava vaihtoehto.
Taloyhtiössä saatetaan jokusen vuoden päästä tehdä putkiremontti, joten ajattelimme tehdä kylpytiloihin mahdollisimman edullisen make-overin. Lattiat voisi vetäistä betonilla ja lakata. Veden ulottumattomiin jäävät seinät voisi paneloida vaikka raakalaudalla ja sutaista mustalla saunasuojalla. Hansgrohen hienot hanat vaan ”koruiksi” ja that’s it!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia