Kartio-kulhoista etsintäkuulutus

kajfranck1

kajfranck2

kajfranck3

 

Jokunen vuosi sitten tuli hankittua tällaiset Kaj Franckin juhlavuonna markkinoille tulleet Kartio-jälkiruokakulhot, joista on aktiivisessa lapsiperhekäytössä päässyt kolme rikkoontumaan. No, kävi sitten niin että kun nyt syksyllä sitten ajattelin hankkia särkyneiden tilalle uudet, kuulin kulhon valmistuksen loppuneen jo viime vuodenvaihteessa! Blaah. Sittemmin olen kiertänyt useammankin tavaratalon, toiveissani löytää johonkin hyllynperälle pölyyntymään jääneitä yksittäiskappaleita, mutta turhaan. Eli mikäli juuri Sinä tiedät kaupan, jonka hyllyssä näitä vielä lojuisi, tai vaihtoehtoisesti olet luopumassa omistasi, niin ilmianna tietosi tai itsesi. Pliis.

Looking for these glass bowls..

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

9 kommenttia

  1. Omani ostin Halpa-Hallista pari päivää sitten. Ja hyllyyn jäi vielä..eli lähimpään Halppikseen vaan 😉 jos siellä ei ole hyllyssä niin liikkeen sisäinen siirto pelaa loistavasti. Jos innostut tästä ota yhteyttä niin hommataan sulle täydennystä!

  2. Minne lie viestit katoaa mutta kädessäni on 6kpl minusta super siistejä kirpparilla ko kulhoja -joko olet löytänyt paikkoja?