Kaunista ja käytännöllistä
Toissailtana karkasin kaupoille ihan yksikseni ja nyt kun oli tilaisuus, pyörin oikein hartaudella myös Clas Ohlsonin hyllyjen välissä (sinne kun ei pääse rattailla). Jostain syystä tykkään kyseisestä puljusta oikein kovasti! Jätesäkkien ja muun kauppalistalla lukeneen kulutushyödykkeen lisäksi kotiutin kolme rullaa ihanan sympaattista pilkullista hyllypaperia ja yhden mustan jatkojohdon. Alkuperäisellä ostoslistalla oli kyllä myös yksi musta jatkojohto, joskin hieman toisenmoinen. Miten onkin niin, että pelkkä ”uusi” väri tekee noinkin arkisesta tarvikkeesta suorastaan houkuttelevan? Olen niin kyllästynyt niihin likaisiin valkoisiin, että mieli tekis laittaa kaikki jatkikset vaihtoon. NUDit ne vasta hienoja onkin, mutta 3,90 euron hintaan tuo yksivärinen musta vetää kyllä vertoja niillekin.

Ja kuten kuvasta näkyy, myös meillä on HAYn säilytysboksi, surffaamme siis trendien aallonharjalla. Tampereella niitä saa ainaskin Design Boulevardista.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

12 kommenttia

 1. Tänäänhän varsinainen mustavalkoisuuden riemuvoitto päivä. Jo toinen blogi, jossa piipahdan ja ihastuttavia mustavalkojuttuja. Meillä tarvittaisiin myös tuollaista jatkojohto uudistusta kun vanhat valkeat ovat niin entiset valkeat, että oikein yököttää.

  1. Noilla hinnoilla ei ainakaan tule kovin kalliiksi radikaalimpikaan jatkojohtouudistus!

 2. Itse hypistelin kans noita papruja siellä :). Jaahas, hyvä myös tietää, että boxeja saa taas. Olivat vasta kuulemma loppuunmyytyjä, niin en ole viitsinyt ”turhaan” mennä hakemaan. Täytyyhän tuollainen kotiuttaa, ja olla aallonharjalla ;P

  1. Kuorma oli juurikin saapunut ja toi oli viimeinen iso boxi, oli kuulemma niin paljon varauksia. Pieniä oli kyllä vapaalla jalalla. Eli varaappa haluamasi boxit itelles, niin ei tule tehtyä hukkareissua. Kun kerran sieltä maakunnista olet tulossa! ;D

   Etkö ostanut paprua?!? En mäkään sitä ajatellut hyllyihin iskeä, vaan käyttää lahjapapruna!

 3. Toi paperivinkki oli hyvä, kiitos! Me tarvittais keittiön vanhojen laatikoiden pohjalle jotain simppelikuvioista hyllypaperia. Käynkin katsomassa Clasun valikoimat.

 4. Tulin vinkkaamaan (kun muistan kollaasin jossa sulla näkyi brion potkutteluauto) että kannattaa se hankkia leikkien.fi verkkokaupasta: on syystarjouksessa 49e (norm.89). Itse maksoin lähes täyshinnan 🙁 On yksivuotiaamme suursuosikki: ajaa jo sillä itse ja hoksasi käyttää myös kävelykärrynä (nokan puolelta työntäen). Tietääkseni niiden valmistus on lopetettu mutta anttilasta sain meille ostettua. Ja nyt bongasin leikkien.fi kaupasta. On kyllä tosi tukeva ja hieno!

  1. Kiitti vinkistä, mutta mopo on jo vintissä odottamassa. Tilasin sen huhti-toukokuussa netanttilasta vaivaisella 39 eurolla! 🙂

 5. Kiva että teillä on jo auto! Pienen suosikki se onkin mutta isomman mielestä se on tylsä kun ei saa pyöriä käännettyä (hänen oma puuautonsa on kirsh-merkkinen ja siinä etupyörät kääntyy).

  Pakko kommentoida: mies tuossa vieressä katselee omaa läppäriään, vilkuili sivusilmällä että mitä katson…totesi sun kuvaan: ”TÄ! Se kertoo ostaneensa jatkojohdon!”
  Mä siihen: ”Se on musta, et sää kyllä mitään tajuu” 😀

  1. Hehee, moni muukin tämän blogin postauksenaiheista voisi ihan hyvällä syyllä aikaansaada samanmoisen reaktion! 😀

 6. Heh, itse olen hamstrannut Design Boulevardista Hay:n bokseja jo pariin kertaan, isoa en ole vielä onnistunut nappaamaan:-) Nyt on eteisen kenkälaatikot nättejä mustavalkoisia ja harmaita, Acnen täysvalkoinen laatikko sai jäädä, muut hyvästelin.

  Mä nappasin eilen Clasulta NUDihkon E27 valaisimen. Valaisin + lamppu olivat yhteensä kympin…

  1. Kiva saada välillä vähän miehistäkin kommentointia! 🙂 Kävin kuikuilemassa stylessä blogissasi, josko eteisesi kenkälaatikkoineen vilahtaisi kuvissa, mutta enpä nähnyt. Meilläkin on kaksi mustavalkojohtoista Ohlsonin NUDihkoa. Niiden hinta ei tosiaan päätä huimaa!