Kenkärakkaus

popot2

popot1

popot3

 

Ah sitä onnea, kun tänään sain pukea jalkaani uutuuttaan kiiltävät Vagabond (luottomerkkini) Rose -nahkatennarit. Johan niistä olin haaveillutkin! Ensimmäisen kerran näin moiset (tai ainakin ihan vastaavat) jo kolme tai neljä vuotta sitten. Työkaverini oli ripeä ja osti omansa ja minä jäin ilman, kun jäin vielä arpomaan ja alennusmyyntejä odottelemaan. Seuraavan kerran kengät ilmestyivät elämääni tänä keväänä, Aleksi13:n alennuspäivien kuvastossa. Vaan ei kotiäiskä raaskinut ostaa vielä silloinkaan ja heti kohta jo harmitti. Sittemmin tapasin myös saman popon viisireikäisen kaima-kaksoissiskon. Mutta kun tuo 8-reikäinen on paljon hienompi! Eikös odotukseni viimein palkittu, kun Zalando viime viikolla lähetti alennusuutisiaan ja viestissä komeilivat juuri nuo täydellistäkin täydellisemmät popot. 20 euron alennuksella. Ja nythän nuo tulivatkin ihan aitoon tarpeeseen, korvaamaan keväällä roskiin heittämiäni puhkikuluneita Vagabondin ballerinojani (uudet hakusessa). Minä niin tykkään!

My lovely new leather shoes from my favourite brand Vagabond. Finally I got them!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

9 kommenttia

  1. Mulla on yhdet kohta puhki kulutetut ja toiset alesta bongatut odottamassa tilalle, oon ollut koko ajan noihin niin lovena (mulla on ne kolme vuotta sitten hommatut ekat kanssa) etten tiedä miten selviän sitten kun niitä ei enää ole 😀 Noi vaan on ihan täydelliset kengät ja vielä mukavat jalassa!

  2. Mun mielestä nuo näyttää ihan mummokengiltä 😀 Mulla on Vagabondin varrelliset nahkaiset mintunväriset tennarit. Tosi hyvät kävellä, ja mielettömän kivan ja nuorekkaan näköiset tällaiselle nelikymppiselle. Ainut huono puoli, ettei ole niitä ilmanvaihtoreikiä, ja ne ei sitten hengitä ollenkaan. Sukat märkänä talsitaan, jos erehtyy liian lämpimänä päivänä laittamaan ne jalkaan.

    1. Mä oonkin ”vasta” 34, joten ehkä mäkin sitten muutaman vuoden päästä siirryn nuorekkaampiin? 😉

  3. Uijuijui, kiitos vinkistä! Mulla on ollu tommoset vastaavat joskus 90-luvun alussa, mummoni osti ne joltain kesäiseltä Turun reissulta ja pidin niitä kunnes pohjat irtosivat.

  4. Anteeks nyt, muuten kyllä olen ihaillut blogiasi ja tyyliäsi kovasti.. mutta nää kengät näyttää mun silmiin ihan ecco softiksilta.