Kerrosvatien renessanssiKuppikaakuille on toki oltava arvoisensa tarjoilulautaset, ja siihen tehtävään hankittiin Ikean 365+ -kolmikerroslautaset. Olin aikeissa ostaa kyseisen kapineen jo sen tullessa mallistoon, mutta vasta myymälässä havaittu lasilautasten yllättävä ovaalius oli suuri pettymys ja esti silloisen hankinnan. Pyöreät lautaset olisivat meinaan olleet paljon kivammat! Nyt, kun tosi oli kyseessä, annoin periksi ja kaksi lautassysteemiä pääsi astiakokoelmiimme.

Kuvaukselliset marmelaatimakeiset ovat pappani tuomia. Ulkonäön lisäksi makukin oli kohdillaan.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Katselin ikeassa samoja ja harmittelin soikeutta. Harmillisesti tällaiset pyöreillä lautasilla maksaa tosi paljon kun sitten kiertelin sisustusliikkeitä ja yritin etsiä pyöreillä lautasilla. Nyt harmittaa kun jätin tämän ikeaan, olisi tarvittu ensi viikonloppuna.

  2. Olen himoinnut kerrosvatia jo jonkin aikaa, kun ennen en voinut sietäkään niitä! Nämä modernit versiot ovat kauniita. Mutta suuri ongelma on se, että sen säilytys vie liikaa tilaa. Meillä ei taida olla sopivaa tilaa sille, mikä on harmi.

  3. minäkin olen himoinnut kerrosvatia jo pitkään. tahtoisin vaan just tietynlaisen ja se on pieni ongelma. myös muffinsseille tarkoitettu teline (esim. ullan unelmasta) olis niiiiin kiva! jos sen saisin, niin en enää muuta tarjoilis kun kuppikakkuja! 😀

  4. Heipsan! Ei nyt liitä tähän postaukseen, mutta sinulla muistaakseni on Elloksen Ebba päiväpeite, niin kysyisin onko se väri luonnossa ihan puhtaan valkoinen vai taittuuko se kermaan tms. ? Kiitos avusta 🙂