Keskivakava Hama-innostus

hama1

hama3

hama4

hama5

hama6

hama7

 

Meillä on pitkästä aikaa kaivettu Hama-helmet (ja kopiot myös) esiin ja siinä sitten ehditty hurahtaa koko touhuun. Kaikki lähti lasten, tai etenkin pojan, valtavasta Super Mario -innostuksesta, jonka ansiosta löysin netistä kasan Super Mario -aiheisia Hama-ohjeita. Ensin tein lapsille ”One upin” ja ”isonnussienen”, avaimenperiksi tai pikku maskoteiksi. Ja kun lapset saivat tätinsä yökylään, innostuivat he ryhtymään helmihommiin. Lentsikat-elokuvan katsomisen jälkeen teki täti helmistä Ripslingerin. Sen nähtyään poikaseni vonkasi tätiä tekemään myös Superin, ja täti oli niin kiva, että sen myös teki. Ainakin minun mielestä nuo lentsikat ovat 10-vuotiaalta vaikuttava esitys. Tyttöni halusi pinkin lentskarin, joten minä otin vähän mallia Kipparista ja tein tytölle pinkin. Maxi-helmistä tehdyn ”One upin” tein minä, pikku neliöt täti ja sydämen tyttöni.

Eikä se innostus tähän jäänyt, vaan pari iltaa sitten kaivettiin maxi-helmet esiin ja siinä missä tyttö askaroi koiran, malttoi poika tehdä peräti kaksi, auton ja lentsikan! Seuraavaksi tartteekin painella helmiostoksille, isot ovat melkein kokonaan lopussa ja pienempiin kaivataan lisää värivaihtoehtoja.

Ja suosittelen lämpimästi ostamaan aitoja Hama-helmiä, Clas Ohlsonilta ostamani, hivenen halvemmat Maxi-helmet ovat huomattavasti kovempaa, helpommin murtuvaa ja kupruilevaa muovia.

Hama-pearls are so much fun!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ