Kevätsiivoilijan ostoslista

ostoslista_kodinsailytykseen

 

Tässä kotimme järjestyksenpidon akilleenkantapäitä analysoidessani, kevätsiivousta suunnitellessani ja sitä hiljalleen myös aloittaessani, olen laatinut kuvanmukaisen ostoslistan. Osa näistä listan tuotteista on keikkunut siellä jo pidempään, kuten vaikkapa pyöräteline (kuvasta poiketen viisipaikkaisena!), joka oli alunperin tarkoitus hankkia jo viime keväänä, mutta joka silloin jäi ostamatta logistis-taloudellisista syistä (tänä keväänä sen saattais saada kotiin jopa laatikkopyörällä!).

Kaikkien muiden nurkkien lisäksi pitäisi meinaan järkätä sekä autokatos että ulkovarasto. Ulkovarastossamme ei ole hyllyjä, vaan tavarat ovat siellä yhdessä isossa keossa… Onneksi isäni on lupautunut askartelemaan sinne hyllykön, ja vielä kun vähän karsimme turhaa roinaa pois, voi siitäkin kuoriutua ihan toimiva säilytystila. Tavoitteena oli saada työkalusäilytys keskitettyä ulkovarastoon, ja siinä oivana apuna toimisi Bilteman seinäsäilytysjärjestelmä. Meillä työkalut ovat kovassa käytössä, erilaisia käsityökaluja käytellään ihan viikoittain.

Paperien lajittelu, eteinen ja pyykkihuolto kaipailevat nekin vielä muutamia pikku apulaisia. Että jos vaikka näiden härvelien avulla pääsisi ottamaan taas askeleen kohti tehokkaampaa arkea.

I need some organizing stuff.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ