Kirpparivalmisteluja

kirpparikeko1

kirpparikeko2

kirpparikeko3

 

Tänään kaiveltiin pieneksi jääneitä lastenvaatteita kätköistään, ja löytyihän niitä melkoisen monta kassillista! Hommahan on siis se, että ensi sunnuntaina levittelemme niitä kahden pöydän ja ainakin yhden rekillisen verran Jäähallin kirppikselle, Tampereen Hakametsään. Uusia edullisia mustia henkareitakin (Ikeasta) hankin, niin on sitten varmasti stylet myyntipöydät (nyt ja jatkossa). Huomasin justiinsa, että samana päivänä on myös Mansen Blogikirppis, eli kunnon kirppistelypäivä luvassa siis. Tosin siellä toisella kirppiksellä ei taida olla juurikaan lastenvaatetta (ainakaan näin hienoja, hehee), eli lastenvaatetta tarvitsevat suunta heti aamulla kymmeneltä Hakametsään!

Idea on aika lailla sama kuin syyskuussa Peräkonttikirppiksellä, eli trikoita (bodeja, paitoja, leggareita, sukkiksia) on saaveittain hintaan 1,50 kappale tai 4kpl vitosella, spesiaalimmat vaatekappaleet 3-15 euroa. Myynnissä on myös kenkiä ja asusteita (ainakin pipoja ja hanskoja).

Jäähallin kirppis avoinna ensi sunnuntaina 3.4. kello 10-13.30! Tervetuloa kaupoille, varatkaahan käteistä mukaan!

Flea market preparations.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Teillä on kyllä niin älyttömän hienoja vaatteita, että tulisin täältä pääkaupunkiseudulta asti tyhjentämään kirppispöytääsi, jos vaan pääsisin!

  2. Voi hitsiläinen, kun myyt ne Tampereella. Olisin valmis ihan sokkonakin ostamaan teiltä poikien vaatteita. Itse haaveilen aina teidän lasten vaatteista ja ihailen tyylisilmääsi. Eikä toki tuo hintapolitiikka ole myöskään haitallinen, kun kotihoidontuella pyörittää arkea. Mutta pitää vain jatkaa haaveilua.

    1. Ai kumpia; lastenvaatteita vai yhtä hienoja? 😉 Hitsi vieköön, jos olisin ollut vähemmän hätäinen, niin oltais menty myymään vasta seuraavana kirpparisunnuntaina. Oltais saatu hyödynnettyä myös ilmainen markkinointi, à la Meidän Perhe -lehti! :/

    1. Isommilta lapsilta ei tule, kun ovat niin unisex-osastoa, että menevät vielä pikkuveikalle. Ja kun ostin viime keväänä sen verran reilut, että välikausivermeet menevät varmasti vielä ensi syksynkin. Ja toppahaalarit olivat kaksosilla ensimmäistä kertaa eri kokoa, pojalla 116cm ja tytöllä 110cm, joten siinä on pikkuveikalle haalarit ainakin kahdeksi talveksi! 🙂