Komeronovet paikoillaanViimeinkin on isotkit liukuovet saatu paikoilleen! Johan ne lojuivat kaksi viikkoa rappukäytävässä, ennen kuin kaikki tarvittavat esivalmistelut oli saatu tehtyä. Ovet ovat mukavan huomaamattomat ja ”seinämäiset”.

Kuvissa pilkistää toinen tuoreista Huuto.net -hankinnoistamme, tiikkinen(?) senkki, jossa on liukuovet ja viisi laatikkoa. Kärsin siitä 55 euroa + Matkahuollon kuljetuksesta ylimääräiset 30 euroa. Ei nyt ihan paha hinta. Tarkoituksenani on maalata senkki mustaksi, jolloin se sopisi paremmin makuumme. Mutta ihan hauskalta tuo näyttää uutta maalipintaa odotellessakin.
Nyt on muuten kylppärin kanssa pistetty hösseliksi, putkimiehet ovat ahertaneet lattian kimpussa ja nyt on lattiakaivo paikoillaan ja kaadot valettuna. Hip hei! Ensi viikolla olisi vesieristysten aika. Seuraavaksi kaivan kaikki mahdolliset lehdet ja brosyyrit esiin vinkkien toivossa, sillä kohta olisi jo korkea aika hankkia laatat!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää senkki ja muu! ja tuolla alempana se valkoinen senkki ja sen päällykset.

  2. Huomaamattomat todella, neutraalit. En voi sietää nykyajan komeronovia, maitolasia ja teräslistoja ja muita, hrr. Tulen valtavan iloiseksi tällaisista lohdullisista löydöistä ja vinkeistä, miten tehdä neutraalia tai pienin muutoksin jopa vanhan näköistä (esim. erilaisilla vetimillä), jos vanha on jo raiskattu pois. Jes!

  3. Väliaikaisiksi nuo senkkien päällykset ja pintakäsittelyt on tarkoitettu, mutta kumma kyllä sellaiset harkitsemattomat väliaikaisratkaisut näyttävätkin usein parhaimmilta!Tervetuloa blume (kävin heti vastavierailulla)!Voi että mun mieltäni (ja syväjäätynyttä kehoakin, ulkona kun on -16*) lämmittää, jos joku saa täältä jotain vinkkejä! 🙂