KotikatsomoOlemme elelleet ilman telkkaria jo neljännesvuoden. Se ei ole periaatteesta kiinni, eikä telkkarittoman ajan suhteen ole asetettu mitään tavoitteita. Syy on alkujaan ollut remontin aiheuttama antennirasian puuttuminen, sittemmin riittävän pitkän antennipiuhan puuttuminen ja lopulta silkka laiskuus. Tänään voisin repäistä ja avata töllön, tuolikin on jo valmiina kotikatsomossa.

Eilen, ihanana postipäivänä, vastaanotin myös enkuista tilaamani ”Keep calm and carry on” julisteen ja postikortit. Juliste täytyy vissiin ihan kehystyttää, sillä se on sen verran hankalan kokoinen, 42 x 59,5cm, ettei valmiskehyksiäkään taida löytyä. Tuo julkka on jo lähes joka toisen bloggaajan seinällä, mutta minkäs teet kun ajatus uppoaa!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Ihanalta näyttää olkkarissa!Joskus toivoisi itsekkin että tuo musta neliö katoaisi pois. Mutta leffoja on kyllä ihan kiva katsoa kun teatteriin asti niin harvoin pääsee.

  2. Uppoaa uppoaa. Sekä ajatus että julisteen ulkoasu.Olin puoli vuotta telkkaria ja nyt toivon, että mulla olis taas mielenlujuutta heivata koko vehje kellariin. Sain ihan tolkuttoman paljon asioita tehtyä, kun ei tullut liimauduttua telkkarin ääreen.

  3. Joo, valitan minäkin tilasin sen. Saapui tänään ja menee mihelleni joka on puoli Britti lahjaksi. Hino koti teillä ja tyylikäs blogi sinulla

  4. Kiitti vaan kehuista! (Minja&Minna) :)Remontti ja internetin ihmeellinen maailma imevät kaiken vapaa-ajan, joten vaikka telkkua olisi nyt mahdollista töllötellä, eipä ole tullut niin tehtyä. Ei vaan enää osaa!

  5. Löysimpäs kivan blogin! 🙂 Miten maksoit nuo kortit/julisteen jotka tilasit? Tahtoisin myös tilata tuolta, mutta en tiedä uskallanko visa electronin numeroa tuonne laittaa?