Kotikylän Ikeassa
Eilen Siellä sitten käytiin, kauan kaivatussa ja hartaasti odotetussa kotikylän Ikeassa. Mukaan lähti muun muassa peili eteiseen, lemppariservettejä, kaksi keihäsanopinkieltä, kangas ihanaa pallollista kerniliinaa varten (vain 5,95 euroa/metri!) ja jopa ruokaa. Kreisiä ehkä, mutta tänään söimme ihan aidon Ikea-lounaan: lihapullat, perunamuusi, kermakastike ja puolukkahillo olivat kaikki Ikean ruotsalaisesta ruokamarketista.

Vielä tänään suuntaan pikavisiitille Tanskaan. Siellä on työpaikan Oktoberfest-teemaiset vuosijuhlat. Työkavereiden kanssa hankittiin teemaan sopivat asut oikein Tampereen teatterin puvustamosta.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Hiljaista oli, sen verran myöhään, vasta kuuden jälkeen illalla mentiin. Saumuri on äitini, oikein retroaarre! 😉

  2. se ikea on ihan helvetti ja yksi iso ruma rakennus. sellaiset pitäisi kieltää laissa. kirpputorit ja vintit kunniaan!

  3. Oi että, odotan päseväni kotikylän omaan Ikeaan kesällä. Sieltä löytyy niin kivoja kankaita ettäs 🙂 Ja hintakaan ei tosiaan huimaa. Ihan mahtavaa!-T

  4. Samat servetit ovat minunkin lemppareita :). En tiennytkään, että sitä ihanaa pallollista kangasta on saatavana kerninä ja vielä noin edulliseen metrihintaan. Pitäis minunkin päästä sinne ikeaan, nyt kun se on lähellä!

  5. Kirpputorit ja vintit ovat aivan mahtavia paikkoja, mutta niistä harvemmin löytää juuri sitä, mitä on varta vasten etsimässä ja ihan akuutisti tarvitsee. Että Iksuun vaan, ne joita se ei ahista! 🙂

  6. Minäkin olen harkinnut tuota mustaa pallokangasta. 🙂 Se tuntui vain vähän turhan tujulta kääpiölakanoiksi mutta saa nähdä josko siitä keksisi jotain muuta.