Kovat kaulukset ja sarana sormissa


Vuodenvaihteen aleostoksiani, kovat kaulukset (KappAhl 3 euroa) ja kahden sormen sarana-sormus (JC pari-kolme euroa). Aikas hauskat!

Pitipä esittelemäni myös kuvaushetkellä päälläni olleet JC:n -75% alerekistä bongatut pitkä sifonkimekko/tunika (8,50) ja mustat takavetskarilla varustetut pökät (karvan alle kympin). Mutta nähtyäni kuvat päätin jättää väliin. Ehkä sitten kymmenen kilon päästä… Sitä odotellessa (yritän kyllä!) saatte tyytyä JC:n omaan mekkokuvaan. Housuista en moista löytänyt. 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Ymmärrän hyvin, tuon kuvan poisjättämisen. Tai siis APUA..täytyy selventää; en missään nimessä tarkoita, että sinun kohdallasi (ainakin aiemmassa juhla-asupostauksessa olit oikein kaunis), mutta siis yleensä! Ainakin kohdallani omat kuvat kirpaisevat aina..ja sitten vanhoja kuvia (jolloin muistan ajatelleeni, että hitto olen paksu) katson nyt silleen, että vitsit olin timmissä kunnossa..Mutta ei se ihme ole jos pari lasta tekee, että vähän leviää ja pehmenee (Itse en tehnyt kahta kerralla, mutta kaksi 2,5vuoden sisään tekee tehtävänsä kyllä myös..). Täällä kanssa siis yritetään..ehkä joskus 15 kilon päästä suostun kameran eteen..mutta siihen voi vierähtää tovi..toivottavasti kuitenkin joskus. Voimia yritykseen!

    1. 😀 Mulla on vieläkin ”vauvakiloja” yli 10, enkä silloinkaan ollut missään mallimitoissa. Välillä niitä hävitin, mutta tulivat penteleet takaisin. Haluaisin myös vaatekaappini sisällön taas käyttööni… Kiitos tsempeistä! 🙂

  2. Veera ja muruja: hienoa että sinun puhekielessäsi on ok ”tehdä” lapsia. Voi kun ihmiset oppisivat muuttamaan tuon sanan päivittäisessä käytössä ”saamiseksi”. Ihan vain periaatekommenttia tässä pihisen, sori. Blogi on aivan ihana, en ollut uskoa että nuo kuvat ovat jonkun kotoa eivätkä sisustuslehdestä, vau. T.äiti86 + vaikeasti alkuun saatu yksi ihme.