Kuivan kelin kaupunkikostyymit

tikkiasut1

tikkiasut2

tikkiasut3

tikkiasut4

 

Eräs anonyymiksi jäänyt lukijaiseni oli bongannut meidän poppoon Designtorilta ja kyseli kommenttiloorassa lasten jalassa olleista tikkipöksyistä. Tässä siis, teille kaikille tasapuolisesti, spesiaalinumero lasten keväisistä kuivankelin asuista, joiden pääosaa näyttelee Mikk-Linen lämpöpuku. Tilasin nuo 92cm kokoiset asut jo yli vuosi sitten, kun olivat hyvässä alessa. Otin vähän turhan paljon kasvunvaraa (näyttävät olevan reilua mitoitusta), kun asut olivat vielä syksyllä aivan liian isot ja pääsivät vasta nyt käyttöön. Samaisia asuja saa ainakin Stylepit-verkkokaupasta, tuollaisen kaksiosaisen asun lisäksi myös yksiosaisena haalarina.

Tikkipuvut höystetään nahkanilkkureilla, huiveilla, käsineillä ja pipoilla. Ja sittenpä ollaankin jo valmiina flaneeraamaan keväisen keskustan katuja! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

    1. Mä kyllä ihailen tuota varoittamaasi tiukkapipoisuutta musta-valkoista koskien, niin tyylillä 🙂

  1. wau! aikasmoiset. mua naurattaa kun mun tyttö on nyt 4 v ja se on ollut ennen aikamoinen poikatyttö ja nyt on niin järjetön prinsessavaihe päällä ettei mitään rajaa. musta on ihan nou nou ja juuri tänään jäin häviölle kiistassa, kun tyrkytin mustia sukkahousuja. se draamailuilme ” äiti, ne on mustat??? ”

    1. Toistaiseksi he ovat suostuneet pukeutumaan vanhempien valitsmiin vaatteisiin, mutta heti kun omia mielipiteitä löytyy, ne otetaan huomioon. Ja voi niistä lasten lempiväreistäkin koostaa kauniita ja harmonisia asukokonaisuuksia, toisin kuin yleensä näkee… 😉

  2. Hei! Minkä kokoisia teidän lapset on tässä? Mietin juuri tilaavani tuo tikkiasun ja arvon kahden koon välistä kun neiti meillä 105 pitkä, että kumman koon otan 104 vai 110.

    1. Oman kokemuksen perusteella sanoisin, että 104cm on parempi, ainakin, jos neito ei ole erityisen pitkäsäärinen!