KuppikaakkujaVauvojen nimijuhla on suunnitteilla ja tarjottavat testauksen alla. ”Magnolian ihaniin kuppikakkuihin” tutustuin, kun entinen työkaverini Anu (terkut sinne!) toi niitä läksiäiskahveillensa. Oli niin jumalaisia paakkelseja, että! Tämä oli nyt ensimmäinen, muttei varmasti viimeinen kerta, kun tekaisimme niitä itse. Suosittelen!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

11 kommenttia

  1. Nami ♥. Minäkin haluan kokeilla, taidankin tekaista näitä miehen 40v synttäreille :). Kiitosta vaan vinkistä! Oma pää kun on ollut ihan jäässä asian suhteen.

  2. Samaisia kakkusia on ollut meillä tytön 1-vuotissyndeillä ja nyt pienemmän ristiäisissä. 🙂

  3. 😛 Itsellä oli kanssa vastaavia omissa kolmekymppisissä kakun tilalla, sai paljon kehuja 🙂

  4. Voi miten kaunis!!! Mistä olet hankkinut noita valkoisia paperivuokia? Ne ovat upeita. Ja ehkä reseptiäkin kaipailisin. Kiitos.

  5. Ne on kyllä hyviä! Ja olet näköjään ostanut oikeanmerkkistä tuorejuustoakin, kun kuorrutus onnistui 😉

  6. Eli koska nuo on maistunut teillekin, niin varmasti myös vieraillemme! :)Kotoilija, nuo on Pirkan Amerikan muffinsivuokia ja ohje löytyy pinkin linkin, eli leivonnaisen nimen takaa.Anu, ai se oli tuorejuuston merkistä kiinni! Muistinkin, että manailit jotain kuorrutukseen liittyvää. Toi oli tosiaan Pirkkaa.

  7. Joo, ei kannata yrittää Creme Bonjourista, vaan pitäytyä ohjeen suosittelemassa 😉

  8. Minä en ymmärrä!!! Jo kaksi kertaa olen yrittäny noita tehdä ja molemmilla kerroilla ne jää vähän niinku raa'aksi ja lässähtää ikävän näkösiksi. Vai kuuluuko niitten olla semmosii? 😀