Kuumaa kahvia

moccamaster_kassissa

moccamaster1

moccamaster2

moccamaster3

moccamaster4

 

Nyt koitti onnenpäivät, kun talouteemme kotiutettiin aito ja oikea Moccamaster. 12 vuotta vanha, sinänsä oikein kaunis ja saman merkin leivänpaahtimen ja vedenkeittimen kanssa nätisti mätsäävä Philipsin valko-teräksinen termoskeittimemme alkoi syksyn aikana toisinaan liruttelemaan kahvia pöydälle. Eikä se kahvi ollut kyllä meikäläisen makuun riittävän kuumaakaan. Ei, vaikka teräspannun lämmitti ennen keittämistä kuumalla hanavedellä. Tulen suorastaan kiukkuiseksi haaleasta kahvista, joten jotta sain nauttia kahvini kuumana, kaadoin ensin kahvimaidon kuppiin, laitoin kupin 20 sekunniksi mikroon ja sitten vasta kaadoin kahvin päälle. Aika vaivalloista, eikös?

Muutama viikko sitten sovimme miehen kanssa, että Moccamaster hankitaan, kunhan sellaisen saa jostakin alennuksen kanssa. Ja eipä aikaakaan, kun huomasin, että Sokos myy Moccamasterit 20% alennuksella. Tänään käytiin lunastamassa oma valkomusta keitin, eikä tosiaan tarvinnut pettyä. Hyvästi maidon lämmittäminen, tervetuloa kuuma kahvi!

New coffee maker makes hot coffee!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. meillä ihan samat manööverit vasta pari vuotta vanhan termari-siemensin kanssa; pannu lämmitetään vedenkeittimessä kiehautetulla vedellä ja kaffemaito mikrossa. samoja purkkeja ja prikkaa myös tiikerissä hipelöin, mutta jätin vielä sinne.