Kylässä: Design Boulevard

boulevard4

boulevard9

boulevard10

boulevard2

boulevard1

boulevard7

 

Tällä kertaa kyläilin kamerani kanssa Design Boulevardissa, ihan omilla kotinurkillani. Boulevardhan viettää pian jo viisivuotissynttäreitään, eli se on yksi Tampereen design-pioneereista. Kauppa muutti näihin Koskikeskusta vastapäätä sijaitseviin, entistä suurempiin tiloihin vuosi sitten ja samalla kasvoi myös liikkeen valikoima. Ihanan Karitan Design Boulevard on siis ehdottomasti vierailun arvoinen! Ja samoista tiloistahan löytyy myös meidän Vilhon suosima parturi-kampaamo.

If you suddenly decide to travel to Tampere Design Boulevard is absolutely worth visiting. Great (mostly scandinavian) design and lovely owner.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Oi, kesälomallani aion ehdottomasti piipahtaa Tampereella ja Design Boulevarissa! Olen ollut asiakkaan roolissa nyt jo netin kautta ja saanut uskomattoman hyvää palvelua. 🙂

  2. Kiva, kun esittelet Tampereen sisustusliikkeitä, joissa näyttää olevan todella laaja ja hyvä tarjonta.

    Helsingin liikkeistä moni bloggaaja kertoo (ja kiva sekin toki on), mutta Tampere on itselle vieraampi ja tarkoitus on siellä nyt kesällä piipahtaa.

  3. Vaikuttaa ehdottomasti paikalta jossa on poikettava, eli tampereelle on suunnattava kesän aikana! Kiitos vinkistä ja mukavaa kesää 🙂