Kylässä yläkerrassa: Lasten valtakuntaTässä naapuriraportin kolmas ja viimeinen osa, joka esittelee lasten, alle kouluikäisten tytön ja pojan, yhteisen huoneen. Täälläkin ovat kirpparilöydöt, Ikea ja ”kulttiesineet” (kuten Tolix, Componibili, pupulamppu ja La case de cousin Paul-valopallerot), kaikki somasti ritirinnan. Kiitos Tiinalle, että saimme kurkata, miltä näyttää elämä kolmannessa kerroksessa! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Mahtavan inspiroiva kolmen postauksen juttu! Olen nyt ihan fiiliksissä. Nuo esineasetelmat ja tapa yhdistellä vanhaa-uutta, trendikästä-uniikkia sekä kallista-edullista. Mahtava tyylitaju Tiinalla.Tämä juttu voittaa monet sisustuslehtijutut 6-0.
    Pinterest tauluni saivat taas uutta sisältöä. Kait näitä saa pinnata, kun on toi Pin it nappi?

  2. Todella kaunis koti Tiinalla, kiitos tästä kolmen postauksen sarjasta! Voi olla, että olet maininnutkin, mutta minä vuonna asuintalonne on rakennettu?

  3. Ihanan harmonisen näköinen lastenhuone vaikka sisältääkin kaikkea mitä lapset voivat huoneeseensa kaivata. Olisipa itselläkin yhtä täydellinen värisilmä.

  4. Kiitos kaikille mukavista kommenteista koskien kotiamme 🙂 Rehellisyyden nimissä en ole rakennusvuodesta täysin varma.. Sanna Matildalla taitaa olla parempaa tietoa?
    Terkuin naapurin Tiina

  5. Voi mikä koti, niin kaunis! Tuolla kyllä asuisin onnellisena:) lastenhuonekkin on tosi ihastuttava! Terkkuja asukkaille;)

  6. Terkut maalta, olemme lasten kummeilla kyläilyreissulla, joten kommenttien hyväksyminen on ollut hitaanpuoleista. Rakennusvuosi on jotain 1906-1910 väliltä, alkuperäisten kauppakirjojen kopioista se kyllä selviäisi… Palaan asiaan, kunhan paperit ovat kourassa!