Kylppärin uudet asusteet
H&M:n postimyynnissä oli ale, joten kylppärissä puhaltelevat uudet tuulet. Pakko tunnustaa, että oikeasti otin nuo ihanat numeroidut pussukat penaalikäyttöön, mutta kuvasin silti kylppärissä, kun ne sinne niin kivasti sopivat!

Niin ja samallahan tässä näkyy suikale kylppäriä. Tai no, tarkemmin sanottuna puolet, kun ei tuo ole koolla pilattu… Edellinen kylppäripostaus taitaa olla tehty hyvinkin aikaisessa remonttivaiheessa. Joskin suunnitelmakuvat kyllä kertoivat, mitä tuleman pitää.

Sen sijaan erillinen vessa on esitelty melkein valmiinakin. Sittemmin vessa sai kyllä vielä peilin ja taulun.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

12 kommenttia

 1. Todella näppärän oloinen kylpyhuone! Meillä remontti edessä vastaavan kokoiseen tilaan, johon pitäisi mahduttaa kylpeminen+pyykkihuolto lapsiperheelle… Miten tuo suihkunurkka toimii (näkyy aiemmissa suunnitelmissasi), onko teillä verho vai lasit estämässä roiskeet? Meidän tilassa nyt vielä 150 cm amme päädyssä, oletettavasti teillä ollut samanlainen vai mitkä on huoneen mitat?

 2. Kiitti vaan, arvaa pitikö käydä klikkaamassa tuo matto ostoskoriin ;)Käsipyyhkeet oli ikävä kyllä jo loppuneet, mutta kylpypyyhkeitä löytyi vielä =)

 3. Voi pöh, jouduin nielemään tappioni: nuo käsipyyheet on loppu 🙁 Olisivat sopineet mainiosti myös meille…

 4. Hei! just meneillään meillä wc teko, ja tuollaista seinää haaveilen sinne. meille tulee pyöreä malja-allas ja sen haluan erottuvan tummasta seinästä. meille joku rapattu seinä/mustaksi maalattu . miten tuo seinä on tehty?
  meillä ei ulos ikkunaa vessasta, mutta silti haluan tummaa väritystä, eiköhän lamput osaa hommansa…

  1. Kaksi seinää on mustalla Supi-saunasuojalla käsiteltyä OSB-levyä. Se on lastulevyä, jonka lastut vaan ovat jättisuuria. Perinteisesti sitä on käytetty esim. rahtikonttien ja messurakenteiden tekemiseen, ei siis sisustamistarkoituksiin. Eikä ollut helppoa löytää tuotteen nimeä tai myyntipaikkoja! Levy kestää siis ilman kosteutta ja satunnaisia roiskeita, mutta suihkuun en sitä laittaisi!

 5. Upean näköinen! Koska itselläkin on vastaava projekti edessä, niin kyselen, että vinkkaisitko kenen peilikaappi on kyseessä? Vastaavia ollaan kateltu ja tähänkin olisi kiva tutustua tarkemmin. 🙂

  1. Tänks! Meillä ei siis ole varsinaista peilikaappia, vaan kahden 60 leveän, 64 korkean ja parikymmentä senttiä syvän kaapin (sisällä mm. pyykinpesuaineet, silitysrauta, vaippoja ja sähköhammasharja latingissa) vieressä 80cm leveä 65 cm korkea valopeili. Kaikki Kvikistä!

 6. Aivan mahtavan upea seinä! TYKKÄÄN KOVASTI!
  Kysyisin sellaista, että mitenkä saitte levyjen saumakohdat siistiksi?
  Muutoinkin teillä on kyllä ihan mielettömän upee koti!!!!!
  Terkuin Minna

  1. Kiitti vaan Minna! 🙂 Levyt on ihan vaan puskusaumalla, eikä mitään sen kummempaa tahnaa välissä. Saumojen paikat on kyllä hiukan mietityt. Levyjen leveys on 1200mm, eli ei pieneen tilaan montaa osu!

 7. Hih, mä täällä kahlaan nyt tätä sinun blogiasi läpi 😀 En tajua miten tämä on voinutkin mennä minulta ai-van ohi?! Näyttää tosi kivalta tuo seinä! Ja vitsit kuinka mua harmittaa, ettei noita pyyhkeitä / mattoa ole enää saatavilla 🙁