Kylppärisuunnitelma


Tänään on kylppärin seinälaatat tilattu, mutta lattialaatat ovat vielä hakusessa. K-Raudassa oli ihan ok mattamusta 10×10 -laatta, hintaan 24,90€/m2, eli halpakin vielä. Mutta tais vaan olla jokin jämäerä, että riittäisköhän edes meille. Päätöstä on niin kamalan vaikeaa tehdä, koska kaikkein mieluiten haluaisin lattiaan mattamustan pyöreän mosaiikin, mutta kun ei löydy edes googlettamalla! Joskin kyllä se tavallinen neliskanttinenkin mosaiikki kelpais, kunhan vaan olisi matta… Ja lopulta kuitenkin hinta ratkaisee!

EDIT: Hinta ratkaisee etenkin siksi, että taloyhtiössä on alettu kartoittamaan putkiremontin tarvetta, joka siis on ilmeinen… Eli jokusen vuoden päästä kylppäri voi jo mennä uusiksi!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Kiitti Suki, heti löytyi! Kokeilin kyllä "penny pyöreä mosaiikki", "pieni pyöreä mosaiikki", "kolikko mosaiikki", tms vääriä yhdistelmiä! Mattamustanakin näemmä löytyy, hinta vaan on kalliimpi, kuin mitä lattiaan ehkä olis järkevää sijoittaa. Joskin moni mosaiikeista on tuplasti tai triplastikin kalliimpia… :/

  2. Me laitettiin viime talvena keittiön välitilaan valkoista pyöreää penny-mosaiikkia "penny tile" luki muistaakseni laatikon kyljessä. Kuviakin on blogissa..pennyset ostettiin Lielahden Laattapisteestä. Värejä en muista, soitapa sinne!

  3. Oispas ihanaa ja mielenkiintoista päästä suunnittelemaan koko kämpän materiaalit ja kalusteet ihan alusta asti. Se on yksi unelmistani. Aikaa vois mennä kun valikoimat on niin laajat.

  4. Kiitti vinkistä Tiinakaisa, nyt on jo kaksikin paikkaa, mistä kysellä! p.s. Olenkin jo aiemmin lukaissut hienoista penny-laatoistanne! :)Neiti Nimetön: Kun hankkii tällaisia räjäytyskunnossa olevia asuntoja (joita siis saa kohtuuhintaan, tämäkin parikymmentä vuotta toimistona toiminut luukku oli ollut myynnissä jo yli 8 kuukautta), ei niinkään "saa" vaan jopa "joutuu" suunnittelemaan kaikki matskut ja ratkaisut ihan alusta pitäen! 😉