Lahja-Crocsit



Ei tarjottu häsbiinssejä, mutta tarjottiin Crocseja! Tiesin kyllä, että niiden ensimmäisen sukupolven kokokansankenkien lisäksi Crocsin mallistosta löytyy myös kumppareita ja ballerinoja, mutta mikä yllätys koittikaan, kun näin mitä kaikkea muutakin sieltä vielä löytyy: on talvisaapikkaita, kangas- ja nahkakenkiä, sandaaleita ja jopa juhlavampiakin kiilakorkokenkiä! Ensin vähän ihmettelin, onko Crocsin järkeä lähteä kilpailemaan esim. tennarimarkkinoilla, kunnes tajusin, että niissä kaikissahan on tietty se Crocsin kevyt ja mukava pohja. Ja sittenhän se tuntui jo hyvinkin järkevältä. Sain valita kesämallistosta itselleni ja tenavilleni sopivat jalkineet. Sopivia malleja pähkäillessäni huomasin myös huippuhyvän tarjouksen: 64,95 euron hintaiset Bowen-nahkatennarit sai kahden päivän ajan kahdellakympillä. Tilattiin miehen kanssa samanlaiset meille molemmille, kun ajattelin, että saattaisivat olla lämpimät myös talvella puistoillessa. Ja jotta saatiin ilmainen toimitus (alle 49 euron tilausten toimituskulut on 4,95 euroa), lisättiin tilaukseen vielä muutamat kenkiin kiinnitettävät timangit. Mies on ollut oikein tyytyväinen tennareihinsa, ovat kuulemma erityisen mukavat ja kevyet kävellä.

Lahjakenkuleiksi valitsin itselleni monikäyttöiset mustat Alice Work -ballerinat, niillä kun kelpaa talsia niin leikkipuistoissa, uimarannoilla, kuin keskustan kaduillakin. Eikä haittaa, vaikka sade yllättäisi! Lasten kengissä valinnanvaraa oli värirajoitteisuutemme takia vähän niukemmin, mutta päädyin valkkaamaan lapsosille hauskasti tennarimaiset, ihan uutukaiset Crocband II kids -popot. Kun kengät sitten saapuivat, olivat omani yllättäen liian isot ja lasten kengät päinvastaisesti liian tiukat! Höh! Vaihto pyydettiin suorittamaan Ideaparkin liikkeessä, mutta sielläpä ei vielä ollut tuota uutta lasten mallia. Eikä juuri muitakaan mustia lasten kenkiä. Hätäpäissäni sitten vaihdoin perinteisempään Baya-malliin. Harmitti kyllä kovasti, ettei niitä ihania raitapohjaisia saatu! Mutta kelpo popot ne nuokin ovat, tuskinpa niistä nyt ihan citykenkiä tulee, mutta esim. uimarannoilla ovat varmasti ihan huiput, ne kun kestävät vedessä luttaamisen ja suojaavat samalla pikku varpaat lasinsiruilta ja teräviltä kiviltä. Ja saunakengiksikin niitä suunnittelin, kun haaveissa olisi ottaa saunavuoro taloyhtiön saunasta. Aiemmin saapuneet timangit pääsivät koristamaan pikkuneidin kenkuleita.

P.S. Ihanat, entisaikoja henkivät myssyt on neulonut Maria. Tilasin lapsosille sekä mustat että valkoiset puuvillaiset, mutta myös merinovillaisia on saatavilla!

Huom! Te, armaat lukijaiseni, saatte heinäkuun aikana tekemistänne Crocs-tilauksista 10% alennuksen koodilla ”kerran10”.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Mariaan viittavaan linkkiin oli eksynyt Crocsin linkki. Olisitko voinut lisätä oikean linkin, niin voisin tutustua tarkemmin noihin ihastuttaviin hattuihin ja miettiä niiden tilaamista meidän kaksosille! Kiitos!