Lampunritilä

lampunritila1

lampunritila2

lampunritila3

 

Tämähän nyt taitaa löytyä jo joka toisen bloggaajattaren kotoa, mutta kerron nyt kummiskin, että meidän telkun päällä aiemmin killuneet Tord Boontjen Garlandit ovat vaihtuneet Clas Ohlsonin mustiin ritilävarjostimiin. Ekan häkkyrän ostin jo joskus reilu kuukausi sitten, ja koska kaavailin sitä ihan eri paikkaan, ostin ensin vain yhden. Tyhmä minä, sillä sain odottaa varaston täydennystä monen monituista viikkoa! Toinen musta ritilä saatiin vihdosta viimein keskiviikkona (kyttäilin ahkeraan varastosaldoja ja mies nouti hyllyn viimeisen mustan) ja samalla kertaa olkkarin nurkkaan päätyi yksi valkoinenkin (siitäkin kuvaa tulossa). Kukkarokin kiittää, sillä ritilällä on hintaa vaivaiset 15 euroa!

We have new lamp”shades”. Cheap and chic!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Minä olen näitä käynyt hypistelemässä kans clasulla mutta vielä ei ole tarttunut mukaan. Mutta sen verran vaivaa, että pitää varmaan käydä hakemassa. Tietäis vaan ottaako valkoisen vai mustan.

  2. Noi ritilät on kyllä tosi kivat. En oo vielä keksinyt, minne sellaiset vois meillä laittaa. Noi teidän omat näyttävät tosi kivoilta ja sopivat tuohon hyvin.
    Nää on näitä sisustajan ongelmia, kun ihania tavaroita on aina enemmän kuin tilaa 🙂

  3. ei noi musta nyt niin kauheen kivalta näytä. mun mielestä lampussa on tärkeetä millainen valo siitä tulee. se vaan nykyajan suunnittelussa on unohdettu. verratkaapa klassisiin designvalaisimiin ja näihin nykyajan lamppuihin, karseata.

  4. Aivan ihana blogi sinulla! 🙂 Omaa silmää miellyttävät kyllä nämä lamputkin, mutta erityisen viehtynyt olen tuosta tapetista! Mistä olette sen hankkineet? Minulla on vahva mustavalkoinen kausi meneillään (blogisi ruokkii tätä ihanasti ;)) ja olen haaveillut juurikin tällaisesta tapetista joko meidän eteisessä, tai sitten jossakin toisessa tilassa.