Lapselliset vauvakirjatOlin jo ehtinyt luopua toivosta löytää tyylikkäitä ja 2000-lukulaisia vauvakirjoja ja päättänyt ”photoshop-skräpätä” vaaveille omat albumit. Mutta kiitos Kapen vinkkauksen, sellaiset löytyivätkin! Neljännen ja (ainakin toistaiseksi) viimeisen painoksen viimeisiä kappaleita viedään, eli onni oli myötä kun nuo Sokokselta löysin! Kirjojen hauska kuvitus on Kaunisteesta ja monien lastenkirjojen kuvituksista tutun Matti Pikkujämsän käsialaa. Tuo kirja on tulevaisuuden klassikko, sanokaa mun sanoneen!

P.S. Kiitokset ”kunniamerkistä” myös Hoppu designille! Kyllä nyt syräntä lämmittää! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Meidän pahnanpohjimmaisella on myös tuo. Se on loistava!Ja Matti Pikkujämsä on mainio kuvittaja.

  2. esikoiseltani löytyy tää kans. ehdottomasti paras vauvakirja minkä olen löytänyt. 🙂

  3. Heippa,Meillä myös tämä vauvakirja hyväksi ja hauskaksi todettu :). Vinkkaan myös tutustumaan sellaseen kun Minun kirjani(Oppi&ilo -sarjaan kuuluva), jonka tektien takana on Mari Savio. Se on kanssa ihana kirja lapselle ja hiukan eri tyylinen, kun varsinaiset vauvakirjat.

  4. VOi mitkä ihanat vauvakirjat olet löytänyt! Oikein nappi löytö tuollaiset tyylikkäät! Minä olen miettinyt noita meidän saatuja vauvakirjoja, kun kaikille kolmelle on erilaiset mutta saman kokoiset, että viitsisikö tehdä photarilla niihin musta-valko-harmaat kannet ja lähettää tulostettavaksi painotaloon, toistaiseksi en ole viitsinyt, koska meillä ne ovat kaapissa piilossa. Mutat arvaa houkuttaako tehdä, kun nyt muistutit siitä ja esittelit nämä ihanat kirjat ♥♥ – vieläpä molemmille samanlaiset – tyyliä!

  5. Vaikka oletkin saanut tunnustusta blogillesi jo varmaan sadoittain, muistin sinua silti myös omassani 🙂

  6. Meiltäkin löytyy tuo! Ne kuvitukset ovat ihan parhaita – siksi tietysti hankimmekin tuon.