Lapsivieraiden lahjapussukka

giftbag1

giftbag2

giftbag3

 

Tänään oli pienimmäisen 2-vuotisneuvola ja sillä aikaa, kun odoteltiin kotimatkalle noudettavien isosisarusten heräämistä (päiväkodin) päivälevolta, pyörähdettiin pitkästä aikaa kaupoilla. Ja onneksi kolusin myös molemmat Tigerit, koska toisesta löytyi kuin löytyikin nippu viiksikyniä. Ne pääsevät Valton tulevien synttäreiden lapsivieraille mukaan annettaviin pussukoihin. Ja nyt joku varmaan ihmetteli, että jaa tuleviin vai? No näinhän siinä sitten kävi, että sairastimme koko perhe mitä ilmeisimmin influenssan (lapset käytettiin kyllä lääkärissä, mutta mitään lääkittävää tulehdusta ei löytynyt. Veto oli kyllä pois kaikilta!) ja viime perjantaina jouduimme siirtämään synttäreitä vielä toisellakin viikolla eteenpäin! Tämä vekslaaminen on aiheuttanut melkoisen kadon vieraslistassa, kun ihmisillä on jo muita menoja, ja samalla oma järjestelymotivaatiokin on kärsinyt pikku kolauksen. Mutta vaikkei vieraita olisi isoa liutaa, niin otetaan sitten ainakin kunnon kuvat muistoksi.

Pussukkoihin pääsevät kynän lisäksi mustavalkoinen tikkaripötkö ja sattumanvarainen kappale tekoviiksiä. Viiksipyykkipoikia käyttänen lahjapussukoiden sijasta kattauksessa. Paperipusseja tilasin muinoin ison nipun Happy Monday -verkkokaupasta, kaikki muut on löytöjä Tigerista. Tällaisista vieraille annettavista pussukoista, tai muista vastaavista lahjuksista, ollaan montaa mieltä, jonkun mielestä ne ovat amerikkalaista kaupallista hapatusta, mutta minun mielestäni ne ovat ihan mukava muisto ja kiitos siitä, että vieraat järjestivät kalenteriinsa aikaa ja saapuivat kunnioittamaan juhlakalua läsnäolollaan (ei ole mitenkään itsestäänselvää, välillä saa lukea todella surullisia tarinoita siitä, ettei jonkun lapsen synttäreille ole saapunut ainuttakaan vierasta!). Ja useimmiten vieraat ovat vielä tuoneet jonkun lahjankin. Ja kun käyttää vähän kekseliäisyyttä, ei tuollaisen pussukan tarvitse olla mikään iso investointi, tämänkin pussukan hinnaksi tuli vain 1,50 euroa (kynä 0,50€, viikset 0,50 €/kappale, tikkari 0,33€ ja paperipussille loput).

We have been sick and little one’s 2nd birthday parties were cancelled twice. A new try on next saturday. These are the gift bags for the guests.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ