Lapsuuteni satuvihkoset

satukustannus1

satukustannus2

satukustannus3

 

Ystäväisemme ja luottoremppaajamme Jukka kiikutti lapsosillemme nipun heille tarpeettomia (lapset jo isoja) Usko Laukkasen kynästä syntyneitä, Satukustannuksen kustantamia vihkosia (kirjoista kun ei näiden läpysköjen yhteydessä oikein voi puhua), jotka me miehen kanssa muistamme oikein hyvin omasta lapsuudestamme 80-luvulla. Osa näistä vihkosista löytyi minunkin lapsuudenperheestäni. Ehdoton suosikkini oli ”Keiju ja Peikot”, ihana tarina ja kuvitus! Ainakin osa vihkosen sivuista taitaa olla vieläkin tallessa. ”Kurre ja erikoiset ystävät” -tarinasta perheeni aktiiviseen käyttöön jäi tuo kuvituksen ”Ota ite maksa posule”-kehoitus, sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Näitä on nyt kiva lukaista myös omille tenaville!

Original 80’s stories!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Oj ej! Meillä on myös metsästetty noita Ota ite ja maksa posule -kirjasia huuto.netistä. Nyt on jo oivallinen sarja kasassa. Mun suosikkini lapsuudesta ol myös tuo Keiju ja peikot. Toinen favoriitti oli Panu Ponteva pyrkii merille tms.

  2. Ihanaa! Mun lemppareita oli myös tuo Keiju ja peikot, ja toinen ihana oli Kurre ja oravanmarjat. Voi saispa tuon Keiju ja peikot-kirjasen vielä jostain omille lapsille 🙂

  3. Ajattelin jo, että höh, en muista mitään noista vaikka oon niin 80-luvun lapsi, että… mutta siis Jussi jänis ja Olli orava kohtaavat noitamummon on tuttu. En yhtään muista, mitä ko. teoksessa kerrotaan, mutta muistan, että tuo meillä oli lapsena ja sitä luettiin usein.