Lasit numero 3

lasitnumero3_1WEB

lasitnumero3_2WEB

lasitnumero3_WEB

lasitnumero3_4WEB

 

Poikaseni ei ole vielä täyttänyt neljääkään, mutta päässä on nyt jo kolmannet silmälasit. Ja kuten viime syksynä, myös tällä kertaa vanhat lasit olivat viimeiset viikot ennen silmälääkäriaikaa ja uusien lasien saapumista kokoon kursittuina (viime vuonna juotettuina, tänä vuonna teipattuina). Viime vuonna lasien päälle polkaisi äiti, tänä vuonna aisat irtosivat liukumäkikolarissa ja hepulipainimatsissa…

Mutta voi jestas, miten upeat nämä uudet kakkulat ovatkaan! Koska lapsukaisillani on isomman kaliiberin pääkopat (ja pojan isot simmukat vieläpä melko kaukana toisistaan), löytyivät tämänkertaiset pokat ihan aikuisten mallistosta! Suunnittelija on tyylikäs ja sympaattinen Gok Wan ja lasien mallinumero 19, jostain syystä näitä uusia kehyksiä ei löydy Specsaversin (Koskarin Specsi on luottokauppamme!) sivuilta. Samaisella mallinumerolla googlaamalla netistä löytyy kuvia 2011 vuoden malliston savunharmaista pokista, mutta nämä pokat eivät ole harmaat, vaan tuollaiset harmahtavan ruskeat, naarmuisen mataksi hiotut muovipokat. Liekö tavoiteltu puista (wenge) vaikutelmaa, se ainakin itselläni tulee mieleen. Sen lisäksi, että malli sopii poikamme kasvoille ja se on trendikäs, soveltuu tällainen pyöreä muoto kuulemma ”teknisestikin” parhaiten vahvalle pluslinssille. Ja koska kehykset ovat aikuisten mallistosta, ovat ne tukevat pojan tuplaohennetuille, mutta siltikin painavahkoille linsseille. Ja mikä parasta, nuo kehykset poika myös itse halusi. Katsotaan kuinka pitkään saadaan lasit pysymään ehjinä! Ja tälläkin kertaa kiitokset lasien sponsoroinnista kuuluu mammalle ja papalle.

My son, three years and 10 months, got his 3rd glasses. This time frames are from Specsavers’ adults’ range, designer is Gok Wan.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Kylläpä näyttää hyvältä noi lasit!! Passaapi yhtä hyvin kun nenä päähän 🙂

  2. Kiitos vinkistä, tahtoo tuommoiset.
    Aidot puiset on vaan kamalan hintavat ja ehkä hieman epäkäytännölliset (mutta jumalaisen kauniit).