Lasten ensimmäiset 12 kuukautta

ekavuosi1

ekavuosi2

ekavuosi3

Olen pitänyt viime päivinä varsinaisia muisteloita lasten ensimmäisinä kuukausina ottamiemme videonpätkien parissa. Onneksi kuvasimme ahkerasti ja mm. monet vauvakirjoihin merkitsemättä jääneet uudet taidot ja muut merkkitapahtumat löytyvät videolta, muuten olisivat jo unohtuneet ikiajoiksi! Yllä ensimmäisenä vuonna lapsista ottamani kuukausittaiset ”synttärikuvat”.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

9 kommenttia

  1. Onpas ihanat kuvat! Kyllä se eka vauvavuosi pyyhkii monelta osan muistin, kaksosten kanssa voi olla vielä touhukkaampaa 😉 Onneksi on kamera, video ja vauvakirjat. Meidän tyttö 3,5 v kyselee harva se päivä, että ”äiti, kerro siitä kun olin vauva. Aloita ihan alusta”. Sitten kerron siitä lähtien, kun vauva nostettiin vatsan päälle… Ihania muistoja todellakin.

  2. Hieno kuvasarja. Olen itse alkanut kuvaamaan vasta blogin myötä ja jos joku hyvä puoli blogin pitämisestä täytyy nopeasti keksiä niin ainakin se että lasten kasvun taltiointi on tullut tehokkaammaksi ja tyylikkäämmäksi. Esikoisesta ja tokasta lapsesta löytyy paljon loistokkaita salamalla suoraan naamaan otettuja kissansilmäkuvia mutta nyt arkistossa on jo onneksi muutakin.

    1. Kiitosta vaan, eipä siitä mullakaan montaa vuotta ole, kun kissansilmäkuvat vielä jylläsivät! 😀

  3. Hei! Olisin kysynyt noista teillä olevista syöttötuoleista. Ovatko ne Ikean BLÅMES tuolit? Meillä on syöttötuolin hankinta ajankohtainen ja kovasti ollaan harkittu Tripp Trappia (paljolti myös ulkonäön puolesta) mutta kova hinta kirpaisee! Nuo teidän tuolit miellyttää myös kovasti silmää! Kiitos ihanasta blogista, musta – valkoinen sisustus on valloillaan myös meillä. Tyylikäs, ajaton ja helposti muunneltavissa! 🙂

    1. Eipä kestä, kiitos vaan itselles! 🙂 Ja Blåmesit ovat juu! Tyytyväisiä ollaan oltu, alkuvuodesta poistin tuoleista ”etupuolat” ja nyt meillä on sitten juniorituolit! 🙂

  4. Ihania kuvia! Jännä kuinka pienestä ihminen onkin jo niin itsensä näköinen. Meidän vauvojen ollessa pieniä itseä jaksoi aina kummastuttaa kuinka ulkopuoliset sanoivat heidän olevan keskenään aivan samannäköisiä. Omaan silmään, kun he ovat aina olleet niin kovin omat piirteensä omaavia. Mukavaa seurata sinun blogia! Jatka omalla tyylilläsi!

  5. Valtavan kivoja kuvia 🙂 näin ulkopuolisen silmin kuudennesta kuvasta eteenpäin alkavat lapsoset erottua hyvin toisistaan, suloisia kummatkin!

  6. Kiitos kaikille! Etenkin tyttö on näyttänyt ”ihan itseltään” jo tosi pienestä. Hassua kyllä, mutta ekojen kuukausien aikana oli lyhyt aika, jolloin lapset olivat sen verran saman näköisiä, että näin jälkikäteen pitää joitain kuvia ihan tarkkaan katsoa, että tietää kumpi siinä kuvassa on. 🙂