Lasten keittiökalusto valmiina

briokeittio1 briokeittio2 briokeittio3 briokeittio4

 

Nyt se on täysin valmis, nimittäin lastenhuoneen Brio-köökkiin täydellisesti istuva säilytyskaluste! Mulla oli suunnitelma ja isäni oli halukas toteuttamaan sen. Ja pieteetillä hän sen tekikin, mittatilaus-vetimetkin ovat millin toleranssilla samanlaiset kuin nuo Brion alkuperäiset! Että kiitokset vielä iskälle!

I had a plan and my father was willing to make it real. Now kids’ Brio kitchen has a perfectly matching storage unit (made of two black Ikea’s Förhöja boxes) for all the equipments. Even the handles are custom-made! Thanks dad!

P.S. Nuo kivat puiset kirjainmagneetit on tilattu aiemmin keväällä Lelu ja Koriste -verkkokaupasta, josta tilattiin samalla muutakin kivaa lapsille. Tarvitaan vaan vielä vähän lisäkuvia, jotta voin esitellä teille niitäkin…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Näppäränä perheenä suunnitelkaa nyt iskän kanssa myös jonkinlainen JÄRJESTYKSENSÄILYTYS-SYSTEEMI noihin kaappeihin! Siitä voivat sitten aikuisetkin saada ideoita, systeemit normaalissa keittiössä ovat edelleen 50-luvun tasolla, joskin lokerollisia vetolaatikoita on ilmestynyt. Ajatella jos lapset oppisivatkin miettimään, miten vältetään keittiössä tuollainen kaaos, joka kuvasta tässäkin pursuaa – ja myös oikeasti monessa kodissa. 🙂 Tsemppiä!