Lasten oma Ribba-hylly


Yhtäkkiä se iski, pakottava tarve laittaa lapsosille sänkyjen päälle omat Ribba-hyllyt. Tai oikeastaan se tarve syntyi siitä, että otimme viisaan lukijaiseni, kaksosäippä hänkin, neuvosta vaarin ja lanseerasimme nukkumaanmenon yhteyteen kirjojen lukuhetken. Sen avulla lapset saakin mukavasti omiin sänkyihinsä rauhoittumaan. Että kiitos vaan vinkistä! Ja kun niille luvussa oleville kirjoillehan on sitten hyvä olla joku paikka, jossa ne ovat helposti saatavilla, keksin Ribban. Ja lauantaina ne sitten kotiutin, kun teimme Naapurin Tiinan ja kuukauden vanhan tyttövauvansa kanssa naisten Ikea-retken (joka pysyi muuten oikein hyvin hallinnassa, etukäteen asettamani budjetti, 50 euroa, ylittyikin vain 40 sentillä. Jos lihapullia ei lasketa…).

Kirjojen lisäksihän hyllyillä pysyy kätsysti myös ylimääräiset unilelut!

P.S. Kiitos hyvistä postausaihetoiveistanne, koetanpa saada toteutettua niitä!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Looking good! Teidän lastenhuone on kyllä mun suosikkini! Värimaailma on enemmän kuin onnistunut, eikä missään tapauksessa tylsä tai väritön.

    Mä olen metsästänyt meidän neidin huoneeseen jostain vanhaa lautashyllä, jota voisi tuunailla sitten kirjahyllyksi. Ei vaan ole sopivaa tullut vastaan sellaiseen hintaan, että olisin raaskinut kotiuttaa.

  2. Kivannäköinen hylly ja varmaan toimiva. Tykkään tosi paljon tosta teidän värimaailmasta. Itsekin haaveilen musta-valkoisesta sisustuksesta, joku päivä sit 😉

    Kiva, jos vinkistä oli apua 🙂

    Meillä tuntuu, että tuplien kanssa on ollut kaikessa enemmän haasteita kuin esikoisen kanssa. Olisi varmaan pitänyt lukea jotain tuplien vertaistuki-palstaa 😉

  3. Onpas teillä ihana lastenhuone. Tämän tapaista olen suunnitellut pojalle kun hän peri siskojensa keltaisen huoneen. Sinun kuvista sain paljon ideoita kuinka jatkaisin. Pahaa pelkään että oma toteutukseni näyttäisi vain halvalta kopiolta:) Kiitos kun jaoit lastenhuoneenne!