Lasten oma ulkovaatesäilö valmiina

lasteneteinenvalmis1

lasteneteinenvalmis2

lasteneteinenvalmis3

 

Kun muovisangot, vaatetanko ja kenkäalusta on noudettu ja paikoillaan, on aika esitellä lasten oma ulkovaatesäilö. Rappujen alla, verhon takana on pieni (147x92cm) matalakattoinen tila, johon on ympätty kaksi Design House Stockholmin Wave -naulakkoriviä (eli kaksi kahden naulakon settiä) vastatusten ja niiden väliin Ikean edullinen säädettävä Mulig-tanko. Vasemmanpuoleisen naulakon alla on patteri, joten siinä kosteat ulkovaatteet myös kuivuvat ja lämpiävät kätevästi. Oikeanpuoleisessa naulakossa roikkuvat tällä hetkellä kaksosten luistelukassit. Patterin alle sijoitettiin Bilteman kenkäalusta, joka ei sulavista lumista tai kuraisista kengistä loukkaannu. Parhaillaan käytössä olet kengät riisutaan ja säilytetään ulko-oven luona tuulikaapissa.

Ikean henkaritankoon on ripustettu astetta paremmat takit, ja ne on sijoitettu siten, että rappusten alla olevaan säilytystilaan johtava pieni ovi (takkien ja mustavalkoisten säilytyskassien takana siis) aukenee kunnolla. Henkarit toki pitää ottaa pois tieltä.

Valkoisissa muovisangoissa on kunkin lapsen villa- ja fleece-väliasut, sekä muut talviset asusteet, kaulurit, kypärämyssyt, pipot ja hanskat.

Wave-naulakot ovat palvelleet jo edellisissä kodeissamme, kuten myös Ikean vanhat mustavalkoruutuiset isot säilytyskassit, jotka säilövät tällä hetkellä välikausivetimiä. Ja vielä kun seinään kiinnitetty valaisin ja ylhäältä rapuista putoavalta pölyltä vaatteita suojaavana kouruna toimiva Ribba-hyllykin ovat nekin vanhoja, jäi tarvittavien uusien hankintojen hinta alle 17 euroon! Ei paha. Seinälle voisi vielä jotain kivoja kuvia kiinnittää, mutta muutoin tämä olisi valmis kohde! Oon niin iloinen, ette uskokaan mikä positiivinen vaikutus tällä sopukalla on rapukon yleiselle siisteydelle…

The storage space for my kids’ outdoor clothing is now finished!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Kivalta näyttää ja etenkin patterilla kuivuvat haalarin puntit (ja kengät?) kuulostavatkin hyvältä. Olisipa hauskaa lukea vielä jatkokertomus, että innostaako järjestys ipanaisiakin laittamaan tavarat paikoilleen l. innostaako järjestys lapsiakin ylläpitämään sitä 🙂

  2. Onpa kätevästi järjestettty! Erityisesti talvivaatteiden säilytys – vielä niin, että lopputulos näyttäisi hyvältä – on kyllä melkoinen haaste.

  3. Hyvin saitte ratkaistua vaateongelman. Tosi kivannäköinen minisäilytyspaikka. Kiva myös, että patteri löytyy ja vaatteet saa kuivattua.