Lastenhuoneen teekutsut

teekutsut1

teekutsut2

teekutsut3

teekutsut4

teekutsut5

 

Meidän lastenhuoneessa vietettiin tänään teekutsuja. Minä meinaan päätin, että nyt on jo ihan sopiva aika antaa lasten käyttöön yli puolitoista vuotta kaapin päällä marinoitunut porsliininen (no okei, mitälie kivitavaraa…) kahvikalusto. Ja kylläpä vaan olivatkin tenavat mielissään! Tarjolla oli maidolla ja sokerilla maustettua teetä, ja kastettavaksi Vilacin puuleivoksia (me ostimme omamme taannoin Stockmannilta) ja Ikean kakkua (en löytänyt koko tuotetta enää Ikean sivuilta!). Ja herkkua oli!

Today I decided that it’s time to give this tea set to kids (it was waiting for kids to grow up a little). And they just loved it! Tea, milk, sugar and sweet treats were served in kids’ room.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Oi ihana! Mistä nuo astiat on? Niin ihania. Ottaisin meilleki mielellään ku sellanen tarkoitus lapsille hankkia 😉

    1. Olisin linkannut Lasten Melukylän sivuille, jos nuo sieltä olisivat vielä löytyneet! Ostimme nuo siis aikoinaan sieltä City deal -lahjakortilla puoleen hintaan, eli kympillä. Kalusto on pakattu ihanaan mustavalkoiseen kiiltävään (pahvi)laatikkoon, mutta mitään tuotemerkkiä siinä ei lue. Ja sitäkin muutamia vuosia aiemmin ostimme saman setin pikkusiskolleni lahjaksi, silloin muistaakseni Miraakkelista.