Lastenhuoneessa

lastenhuone1

lastenhuone2

lastenhuone7

lastenhuone3

lastenhuone5

lastenhuone8

lastenhuone6

 

Sitten viime vuoden, on lastenhuone pysynyt melko muuttumattomana, kirjahylly sentään saatiin tuupattua vaatekaappiseinälle. Suurin osa kovakantisista kirjoista seilaa vanhassa lentolaukussa olohuoneessa, mutta enemmistö muista kirjoista löytyy nyt lasten nukkumahuoneen nurkasta.

Meillähän on yläkerrassa erillinen leikkihuone, joten täältä löytyy kirjojen ja vaatteiden lisäksi nuket ja niiden varusteet, palapelit ja roolivaatteet, jotka ovat Ikean mustissa sängynaluslaatikoissa. Sekä joitain pelejä kaappien päällä ja reunimmaisessa komerossa oikealla, sekä tytön sängyn päällä olevassa kaapissa (tuunattu tuparilahja vuodelta 1998!) neitokaisen korut ja hiushärpäkkeet. Kaikki muu löytyy yläkerrasta.

Joskus vuoden päästä olisi tarkoitus tehdä huoneessa vähän muutostöitä, hankkia kaksosille kerrossänky ja siirtää pikkumies isompaan sänkyyn, mutta siihen asti mennään näin.

Kids’ sleeping room downstairs.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Niin kaunista, taas. 🙂 sanopa vielä, että mitkä nuo kaksosten sängyt olivatkaan. Voisi hankkia pikku-ukolle tuollaisen, kunhan pinnasängystä kasvaa pois.

    1. Kiitti, kaksosten sängyt ovat pinniksen kanssa samaa sarjaa, eli Ikean Gulliveria! 🙂

  2. Pinnasängyssä näkyvä peitto on niin hieno! Se taitaa olla itsetehty? Löytyisikö siihen ompeluohjetta ja kangasvinkkejä?