Lisää kärpässieniä

karpassienet1

karpassienet2

karpassienet3

karpassienet4

karpassienet5

karpassienet6

 

Jo kahden vuoden kokemuksella sanoisin, että kärpässienikoristeet ovat tulleet jäädäkseen osaksi meidän perheen joulutraditioita. Viime vuonna jäin harmittelemaan ostamatta jättämääni Konstsmiden Bambi-kynttelikköä, tänä syksynä suunnittelinkin ostavani saman sarjan mustan Pöllö-version, kunnes pian tajusin, että sarjassa on niiden (ja Oravan) lisäksi myös Kärpässieni-versio! Tänään sitten hain tämän täydellisesti meidän perheen jouluun istuvan kynttelikön Etolasta. Ja ihana on, tästä tulee sellainen meidän perheen perinnekynttelikkö, jota lapset muistelevat isona ja jota ilman joulu ei tule. Se on nyt päätetty, joten tämän olis sitten paras olla laadukasta tekoa!

Ja kun tyttö tänään ohimennen mainitsi jotain ”tonttuhaitarista” (lukuisista selvitysyrityksistä huolimatta mulle jäi epäselväksi, missä moisesta oli ollut puhetta), kekkasin värkätä tämän sienihaitarini.

p.s. Tavoittelin näillä kuvillani semmoista lämmintä joulun tunnelmaa… en vaan oikein onnistunut…

Amanitas are part of our Christmas traditions!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. Tuo kynttelikkö on kyllä ehkä suloisin ikinä näkemäni! Mistä muistinkin että mullahan on jossakin kätkössä samankaltainen, mutta ihan tuikkukynttilöille…hmmm,mistähän sen löytäisi:)

  2. hieno kynttelikkö, josko tänä vuonna ostaisin sen pöllöisen.. 🙂 voisko tonttuhaitari olla sellainen piltti- tai bonamainos, tuli joskus ehkä jonkun vauvalehden välissä? siinä on monta pupu tupunaa haitarina/rivissä tonttulakit päässä.

  3. Kynttelikkö on niin hieno, että soitin heti paikalliseen Etolaan ja ko. putiikin viimeinen kappale kynttelikköä odottaa nyt miestä hakemaan se!

  4. Oi, olen itsekin täysin hurahtanut kärpässieniin. Esim. viime joulun alla Ikealta ostetut kuusenkoristeet ovat tosi söpöt. Tänä jouluna niille pitää löytää uusi paikka, koska kuusta en kissan takia uskalla laittaa. Sen verran kissaneiti räpelehtää ympäriinsä, että joulurauhan kannalta on paras jättää kuusi metsään. 🙂