Lisää tuliaisia
Heti kun Pariisin matka keväällä varmistui, selvitin missä Kusmi Tea-liikkeet sijaitsevat. Sinne oli päästävä! Teen valinta oli kovin vaikeaa, kun hyllyt notkuivat toinen toistaan ihanampia ja värikkäämpiä purkkeja. Koska mies ei ole maustettujen tee-sekoitusten ystävä, ostimme Earl Greytä (joskin siinäkin on mausteena bergamottia) ja kahta erilaista vihreää teetä. Darjeeling meillä oli jo ennestään. Valitettavasti ne kaikkein kauneimmat purkit olivat maustettuja laatuja…

Habitatista ostimme myös edulliset valaisimet (pienempi 7 euroa ja isompi kympin) ja niihin lintufiguurilla varustetut lamput. Valoa lampuista ei tule juuri nimeksikään, mutta sen sijaan lintu hehkuu oranssina. Suunnitelmissa on hankkia valaisimiin kärkipeililamput varsinaisiksi valonlähteiksi. Ne myös sopisivat runkojen tyyliin.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Todella kauniita kyllä nuo teepurkit! Kelpaisivat omaankin keittiöön. En olekaan käynyt Helsingin Teekaupassa (en muista nimeä)Eerikinkadulla…mahtaakohan sieltä saada myös teetä noin kauniissa purkeissa…

  2. Ihastelin noita samoja teepurkkeja Kööpenhaminassa, mutta eivät tarttuneet himokahvinjuojan matkaan. Bergamot on muuten ihana tuoksu. Mikä harmi että Body Shopin bergamot-hajuvettä ei enää valmisteta! Onpa jännät lamput, yksinkertaisen tyylikkäät!

  3. Juu, Tanskassa ymmärretään kaiken nätin päälle, sieltä minäkin ensimmäisen purkin tilasin (silloin oli vaan yhtä laatua tarjolla). Mutta kyllä Helsingissäkin joku liike niitä taitaa jo myydä, ainakin muistaisin lukeneeni sellaista jostakin sisustusjulkaisusta.Enpä ole koskaan päässyt nuuskimaan pelkkää bergamottia, enkä olisi uskonut sitä ihan hajuvesi-materiaaliksi! Mutta parhaat tuoksut ovatkin kyllä sellaisia ei-niin-ällö-voimakkaita-kukkaistuoksuja! Mun vanha suoksikkini oli Body Shopin karhunvatukka-hajuvesi. Ja sen jälkeen sellainen ihana kirsikka-tuoksu. Mutta käsittääkseni molemmat loppuivat, kuten kaikki hyvä aikanaan. Nyyh.