Lisää viikonlopun ohjelmanumeroistaViikonloppuna syötiin myös pirusti herkkuja ja silputtiin ”arkaluontoisia” papereita. Muun muassa palkkalaskelmia vuodelta 2001… Ja silput vietiin tietenkin tunnollisesti paperinkeräykseen.

Eilen huusin (huuto.netistä siis) aikapäiviä sitten tuotannosta poistuneita Arabian sirottimia, joista ensimmäisen huudon voitin tänään. Jipii.
Juustonaksujen alla lymyilevä Teeman vati maksoi Iittalan IIK-päivillä vaivaiset 16 euroa. Ostin itselle kaksi ja yhden lahjaksi.
Onpas ankea postaus. Kuten oli kyllä tämä aamukin, märkä ja harmaa. Hyi.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Bongasin blogisi juuri äsken ja Uunosta tuli heti mieleen, että tässä on jotain hyvin tuttua… Ja niinhän se olikin, että olen lukenut kodistanne. 🙂 Oma sisustusmakuni on hieman värikkäämpi, mutta silti tykkään tyylistänne ja täytyykin kahlata läpi vanhoja postauksia. Ainakin retro-dymo sai minut innostumaan! 🙂

  2. Jep, se oli edellinen asuntomme, josta olet lukaissut. Nyt on siis uusi remontti työn alla, joskin aikalailla samalla "värittömällä" linjalla nytkin mennään. Väreissäkään ei ole mitään vikaa (parhaillaankin haaveilen fuksialla maalaamisesta…), mutta olen niin helposti kyllästyvää sorttia, joten pysyvämmissä ja näkyvämmissä jutuissa meidän on paras pysytellä melko neutraaleissa väreissä. Kiva kun kävit! 🙂 Itsekin luen mm. montaa ihanaa blogia, joissa herkutellaan "rappioromanttisella" tyylillä tai räiskyvillä väreillä. Eli oikeastaan kaikki varmalla maulla toteutetut tyylit ovat kivoja katsella!

  3. hei vaan….on ihan pakko mainita että lopeta se vanhojen palkkalaskelmien hävittäminen! Sä voit vielä tarvita niitä kun eläkkeitä lasketaan! t. muzi

  4. Alle 25-vuotiaana meidän ikäluokalta ei kertynyt eläkettä. Eli roskiin vaan. 🙁