Lujaa laatua Lada
Tämä alehaukka sattui sopivasti haaskalle, kun Netanttila myi viimosia Pikkusia Lada -kuteitaan. Bodyt maksoivat nyt kokonaista 4 euroa (11,95€), hupparit (19,95€), collarit (12,95€) ja unihaalarit (15,95€) 6 euroa. Huppupyyhkeet tarttuivat matkaan jo paria viikkoa aiemmin Hulluilta päiviltä. Moisia käteviä kapineita meillä ei vielä ollutkaan, kun emme äitiyspakkauksiakaan huolineet.

Nyt meillä liikuskellaan Ladalla! 😉

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Oh, hyviin löytöihin johti alekyttäily. Enpä ole tuollaisia ennen nähnytkään. Joskus kannattaa hypätä tuttujen liikkeiden ulkopuolelle näköjään.Ootte nyt kahdesti tulleet vastaan kaupungilla, viimeksi tänään. Molemmilla kerroilla olen pyyhältänyt kiireessä ohi ja jäänyt miettimään, että voishan sitä jotain sanoakin 😉 Ens kerralla huikkaan moi!

  2. Ahaa, "aikuistumassa", saanen kysyä mistä meidät olet tunnistanut: A) makuupusseista B) pallohuivista vaunujen suulla vai C) jostain muusta, mistä? :)Seuraavalla kerralla, moikkaa ihmeessä!Mia, toi Lada on siis Ivana Helsingin kuosi, josta Pikkuset on valmistanut vaatteita.