Mää oon nääs teippaaja


Liityin eilen teippaajien armoitettuun joukkoon, kun postin setä kiikutti Ameriikoista asti tilaamani teipit ovelle. Viime aikoina setä onkin saanut kantaa pakettia ovelle, kun olen vähän innostunut tekemään nettiostoksia. Imse vimse-kestovaippoja (käyttämättömiä äitiyspakkauksen 4 sisävaipan ja 1-2 kuoren settejä) huutelin Huuto.netistä vähän jo liiankin kanssa, joten setä on saanut soittaa ovikelloa harva se päivä. Tänään viimeksi, mutta siitä ostoksesta lisää vähän tuonnempana…

Mutta nyt siis takaisin teippiasiaan. Kuvissa poussaavat Prettytapen Etsy-kaupasta tilaamani ihanat teipit yhdessä ensimmäisen teippaustyöni kanssa. Kyseessä on miehen oppilaaltaan vuosia sitten lahjukseksi saama jättitulitikkuaski, jonka kuvituksena oli punaisia sydämiä (samassa lahjapaketissa oli myös iso punainen pöytäkynttilä). Nyt kun aski sai nättiä teippiä yllensä, voi sitä pitää oikein esilläkin.
Lisää teippausideoita voi kurkkia vaikka täältä ja googlaamalla löytyy lisää. Noita teippejä voi käyttää vaikka mihin!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

15 kommenttia

  1. No jo on hienoja! Ja askista tuli houkuttelevan näköinen! Tuunailin itse jokunen joulu sitten askeja – tee sinäkin tuollaisia joululahjoiksi!

  2. Ne ImseVimset on meidän taloudessa ollut aivan tosi tykättyjä. Usein piti vaihtaa mutta kuivuvat narulla nopeasti ja kestävät jopa pesun ysikympissä.Ihan vastasyntyneelle ne oli minusta isoja mutta kolmen viikon ikäsestä puolivuotiaaks käytettiin niitä tällä jälkimmäisellä, esikoisella vielä pidempään (ovat hieman lukuisissa pesuissa varmaan pienentyneet). Muutaman kerran kuivasin rummussakin ja tulivat kyllä ihanan pehmeiksi siellä.Tilasin silloin aikanaan esikoiselle 12 kpl Imsen all-in-one-vaippoja suoraan sieltä Imsen nettiputiikista, maksoivat mutta ovat olleet joka pennin väärti. Ovat tosi käteviä reissussa, päiväunilla ja yökäytössä. Ne meillä on yhä puolivuotiaala kakkosipanalla käytössä , vaikka ovat niinikään sitä pienintä kokoa.

  3. Upeita teippejä!Imsejä on meilläkin jonkun verran, mutta tykästyin vielä enemmän Nupsukoihin – sopivat meidän solakalle tytsylle tosi hyvin.

  4. Hei kiitos vinkistä! Mä oon miettiny, mistä tilaisin noita teippejä! Katson tuolta sun mainitsemasta linkistä, jos siellä olisi sopivia!

  5. Kiitti vinkistä – tuli samantien äkillinen hillitön himo ja tarve teippeihin 🙂 Pakko tilata itsellekin! Niistähän tosiaan voi väkertää mitä vaan. Tosi kiva blogi sulla, eksyin ihan sattumalta ja piti samantien lukea kaikki vanhatkin jutut.Tulen uudestaankin.

  6. Mulle ei koskaan selvinnyt, miten ImseVimsen sisävaippojen olisi mahdollista pysyä paikoillaan kun ei niissä ole mitään kiinnityssysteemiä. Käyttämättä jäivät, mutta mikään käytännön ihmehän en ole koskaan ollutkaan 😉 Jos halajat niitä lisää, täältä saa. En jaksa nähdä Huutis-vaivaa.

  7. Kiva jos teippilinkistä oli apua! Olihan siellä useampiakin teipinmyyjiä tarjolla, mutta tuolla oli ainakin iso valikoima, eli selvisi yhdellä maksulla ja muilla vaivoilla.Kiitti vinkistä Kiki, tavallinen pieni tulitikkuaski toimisi samalla joulukorttina ja kulkisi kätevästi kirjekuoressa! :)Aikuistumassa, multa lähti vähän lapasesta tuo vaippojen huutelu kun en malttanut selata kaikkia myynnissä olevia kohteita ennen huutojen tekemistä ja "jouduin" lopulta ostamaan niitä kaikenkaikkiaan 20 sisävaippaa ja 9 vaippakuorta… että siinäkin taitaa jo olla vähän ylimääräisiä! 😀 Pienintä kokoa kun nuo kaikki ovat, eli isompiakin on sitten jossain vaiheessa ostettava. Itsekin mietin sen sisävaipan kiinnipysymistä, joten ostin Snappi-kiinnittimiä, joita näin kesällä kummitytön perheessä käytettävän. Siellä tosin sideharson kanssa, johon sen piikit paremmin pureutuvatkin.Varmuuden vuoksi on ostettuna myös paketillinen Nature Babycaren kertakäyttöisiä pikkuvaippoja, jos nuo Imse vimset ovat vaikka alkuun liian isoja.Tuolla kuvaa snapeista:http://www.google.com/images?client=safari&rls=en&q=snappi&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=fi&tab=wi&biw=1216&bih=952

  8. Nuo snapit eivät oikein siihen flanellipintaan tartu. Mutta tarrallisen kuoren kanssa pysyvät kyllä ihan hyvin kasassa, menee siinä muutama kerta ennenkuin oppii vaipat päälle vääntämään. Kun nuo jäävät pieniksi, suosittelen ehdottomasti Nalle Nöttösiä, joiden kanssa se snappi on hyvä. Nallet ja villahousut on ihan paras pikkupepun pehmeä vaippa!

  9. Oi, tuolla teippikaupassahan repeää heleposti pää! Kauanko kesti, että sait paketin kotiin? Aloin itsekin innostua tuosta tulitikkuaskijoulukortti-ideasta..! Vai saako sen sulta varastaa häikälemättömästi? 🙂

  10. Kiitti vaippavinkistä, Pauliina!HR: Mitähän siinä nyt sitten meni, alle viikko kuitenkin, kun teipit jo olivat ovella! Pään lisäksi repeää myös Visa-kortti… Ja sen kus pöllit idean, Kikihän sitä alunperin ehdotti, eli varkaissa määkin! Sitäpaitsi tuskin meillä samoja joulutervehdyksen saajia kummiskaan on! 😉