Maalattu sängynpääty

sangynpaaty1

sangynpaaty2

sangynpaaty3

sangynpaaty4

sangynpaaty5

 

Makuualkovimme (takkaa vastapäätä) näytti kovin ankealta ja jäsentymättömältä ennen tätä halpaa ja jo edellisessä kodissamme hyväksi havaittua maalattua sängynpäätyä. Siihen tarvittiin pätkä maalarinteippiä, tela, vedellä laimennettu purkinpohjallinen puolihimmeää Luja-maalia ja tunti aikaa. Peräseinä on noin 260cm leveä ja sänkymme koostuu kolmesta 80cm runkopatjasta, koska aamulla sieltä löytyy yleensä 5 ihmistä ja yksi ranskanbulldoggi. Pallokankaalla päällystetty varapatja on estämässä tuota 3 kuukautista iloista pikkujättiäni (68cm ja 7,5 kiloa, saman kokoinen kuin veljensä 5 kuukautisena) tippumasta yösyöttöjen jälkeen sängyn ja seinän väliin. Makuualkovin tieltä purettiin seinä, joten ennen vaatehuoneen puolella sijainnut sähkökaappi on nyt sängyn päällä. Isäni maalasi ennestään turkoosin kaapin valkoiseksi ja avain sai Lustwearin nahkaisen avaimenperän.

Ja ihan oikeestihan tätä sänkyä ei ehdi pedata ikinä…

Cheap and super easy headboard with paint!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

 1. Samanlaista patjaratkaisua olen myös täällä miettinyt…
  pohdintaa on aiheuttanut petari, onko teillä yhtenäinen maxijumbo-petari vai kuinka olette ratkaisseet asian?
  Nämä sinun sisustusideat on siitä erityisen ihania, että vinkkaat edukkaita sisustusratkaisuja jotka mahdollistuvat juuri meille tavis lapsiperheillekkin 🙂 -kiitos siitä!

  1. No kuuleppa, kyllä sinne patjojen väliseen koloon meinaa ”pudota”. Meillä siis 3x80cm runkopatjat ja petarit 80cm ja 160cm. Tekis kyllä mieleni hankkia joku koko sängyn levyinen mittojen mukaan tehty vaahtomuovipetari!

 2. Hauska idea ja hyvältä näyttää!

  Teillä on muistaakseni jotkut kaapistot bestå-rungoilla ja stuvan ovilla? Onnistuiko näiden yhdistämnen helposti, vai jouduitteko fiksaamaan jotain, jotta saitte nämä kaksi eri sarjaa yhdistettyä? Olen miettinyt meidän bestån ovien vaihtoa stuvaan, siksi tiedustelen. Meidän kaapiston mitat on 64*60*40, valitettavasti syvyyden puolesta laatikostot ei taida onnistua 🙁

  Mukavia kevätpäiviä! 🙂

  1. On Bestån 40cm syvyyteenkin laatikoita! Meillä niitä myös ja niihin lyöty Stuvan etusarjat. Toiset etusarjojen kiinnitysreiätkin menivät yksi yhteen, toiset eivät. Hankin kyllä lisätueksi pienet kulmaraudat, mutta enpä ole kiinnittänyt…