MaanantainaTänään sain Ribbonit, kun DHL:n setä kiikutti ne ovelle. Olin myös pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla ja ostin UFFista kolmella eurolla käsin kudotun kaistaleen, jonka virkkasin putkeksi. Siinä on laiskan tytön kauluri!

p.s. Vein myös oman ompelukoneeni ja äidiltä jo vuosia lainassa olleen saumurin (jonka moottori löi kipinää…) naapuruston huoltoliikkeeseen. Ehkä pian saan ne pyyhkeetkin ommeltua…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Oijoi, sinä sait tuon mahtavan naulakon! Onnea kotiutuneesta!Saanko kysyä mitä naulakko kuljetuksineen tuli maksamaan?

  2. Tänks! Kolme II-laatuista (voi olla pientä vikaa maalissa tms.) naulakkoa toimituskuluineen yhteensä 142,25 euroa (120,25 puntaa, josta naulakot 30 kappale ja toimituskulut DHL:llä 30,25).

  3. Oijoi, tuo naulakko on kyllä ihana. Niin sääli, ettei omassa kodissa ole tällä hetkellä tarvetta moiselle, koska muutoin tilaisin tuollaisen ensi tilassa.

  4. Komeet on naulakot! Missä korjautat ompelikoneen? Mulla kans kone sano naks ja pitäs viedä johkin korjattavaks, mut en yhtään tiedä mihin (Tampereella myös) ja paljonko tulee maksaa.. :/Johanna

  5. Tammer Tikki Aleksanterinkatu 28:ssa korjaa. Setä sanoi, että hänen mielestään ihan maksimi, mitä vanhan korjauksesta kannattaa maksaa, on 80 euroa. Ja lupasi soittaa, jos saumurin korjaus näyttäisi tulevan kalliimmaksi. Jännitys helpotti heti!