Mainetta ja kyseenalaista kunniaa

mainettajakunniaa1

mainettajakunniaa2

 

Mieskin sai KonMarin luettua, ja tarttuihan tuo innostus. Ollaan marittajina sen verran kerettiläisiä, että kävimme papereiden kimppuun jo ennen kuin (ihan kaikki) vaatteet ja kirjat on käsitelty. Kun olinhan minä jo pitkään ehdottanut kirjahyllyn kahdeksan laatikon perkaamista, ja nyt mies sai vision. Muutama laatikko on jo käyty läpi, vähän on jäänyt ja paljon lähtenyt, ja löytöjäkin on tehty. Esimerkkeinä mainittakoon hukassa ollut kopio yhdestä tärkeästä sähköpostista, sekä noin sadan euron arvoinen 72:n kynän Derwent Artist -puuvärisetti ja saman valmistajan 12:n lyijykynän paketti, joita en edes muistanut omistavani! Hämärästi muistan nyt ostaneeni kynät vuosia sitten Akateemisesta kirjakaupasta, poistohintaan tietty, malliston jotenkin uusiutuessa. Ihan kiva, etten tammikuussa ehtinyt käydä ostamassa samaisten kynien 36 kappaleen pakettia!

Niin ja sitten löytyi myös nippu lehtiä, joissa me jollakin kokoonpanolla esiinnymme. Oma Koti Kullan Kallis -lehdessä 1/2009 oli juttu ensimmäisestä omistusasunnostamme, Kaksplus-lehdessä 6/2011 kaksosten (kuvassa vasta vähän alle 4kk vanhoina!) vaatteista, Me Naisissa 29/2012 sisustus- ja pukeutumistyylistämme ja syksyn 2013 Ikea Live -lehdessä (kuvan paperiversio ruotsalainen, Suomessa lehteä ei painettu paperille) edellisestä kodistamme. Nämä ovat mukavia muistoja, joista lapsetkin ovat kovasti kiinnostuneita. Ja jatkoa on tulossa ensi kuussa (ensi viikon lopullakohan jo?), kun helmikuun alussa Meidän Perhe -lehteen tehty juttu tulee painosta ulos. Kuvia en ole nähnyt, mutta teksti on ainakin kiva. Siis omasta mielestäni, tiedän kyllä, että ”taivastelijoita” ja muita mielensäpahoittajia tulee tälläkin kertaa piisaamaan! 😉

Some of our history and memories are in magazines.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Minä muistan tuon MeNaisten jutun! Oliko se otsikoitu jotenkin sisustushulluus tms..? Ja artikkelin toinen koti oli tosi romanttinen (tai sitten muistan ihan pieleen..) Taisin alkaa seuraamaan blogiasi tuon jutun jälkeen 🙂 Kiva kun osaat suhtautua ”taivastelijoihin” sopivan rennosti, niitä piisaa aina, teit niin tai näin..