Makkari muutoksen kourissa


Kaiken muun Tank-liukuovitarvikkeiston lisäksi (yhteensä 22 kollia) myös makkarin liukuovikomero, tai tarkemmin sanottuna sen osaset, saapuivat tiistaina. Kokoaminen tyssäsi lattian järkyttävän suureen kaltevuuteen, 22mm 1,7 metrin matkalla… Rungon me kiilasimme pikkupalikoita apuna käyttäen lähestulkoon suoraksi, mutta ovista loppui säätövarat kesken. Alakiskon ja lattian väliin pitää värkätä kiila. Jipii.

Viime viikonloppuna aloitin makkarin hää- ym. kuva-asetelman tekemisen. Edellisessä kodissa kuvat olivat kurinalaisessa rivissä, mutta nyt halusin ne hieman rennommin. Eilisestä Sukin postauksesta intoutuneena päätin lisätä siihen vähän muutakin ryönää. Osa kehyksistä on vielä ihan ilman täytettä ja muutoinkin väriä kaivataan!

P.S. Tänään aamulla selvisi, että minuapa on arvontaonni potkaissut! Siitä lisää ensi viikolla. Nyt taidan valmistautua noutamaan uudet Huuto.net -huonekalumme Matkahuollosta, niistäkin lisää tuonnempana…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Ihana rento kollaasi! Seinänne harmaa sävy näyttää täydelliseltä, mikä se mahtaa olla?

  2. Ryhmä on kasvanut tänään jo kymmenisen vuotta vanhoilla naamioilla (meidän molempien nassut, tehty kipsinauhasta) ja mustalla puusydämellä… :)Seinän harmaan sävy on S 4000-N (NCS-värikartta). Maalina on täyshimmeä Harmony.

  3. tosi kaunis koti teillä! kiinnostaisi kuulla missä päin tamperetta (?) koti sijaitsee, jos haluat kertoa 🙂