Mammalle muotia, vaan ei mammamuotiaMammavaatetarjonta on vähäistä ja sanalla sanoen masentavan pliisua, joten tavallisissa vaatekaupoissa on kuljettava silmä kovana, josko löytyisi jotain mihin kasvavan etureppunsa sulloisi. Onneksi Vila ja Lindex ovat pelastaneet tämän turpean tädin jo pariin otteeseen, kun ainainen pitkä joustava trikootunika + avonainen (koska kiinni ei mee…) neuletakki -yhdistelmä on ihan masentanut. Tänään Lindexiltä löytyi tämä ”huppukauluksella” varusteltu pitkä neule, viime kuussa bongasin upean graafisen neuletunikan.

Olen kääntänyt ympäri kutakuinkin kaikki Tampereen vaatekaupat sopivaa syystakkia etsiessäni. Vaan enpä ole löytänyt. Ja nyt alkaa olla jo melko kylmä kulkea takki auki… joten tietäiskös joku, löytyiskö vaikka jostain nettistoresta kohtuuhintaan mielellään polvipituista, ehkä vähän maihinnousutakin tyyppistä, mutta vähän juhlavammasta MUSTASTA (no okei, harmaakin passaa!) kankaasta tehtyä takkia. Mallin pitäisi olla joko vyötärön kiristysnarulla varustettu=jatkokäyttöön soveltuva tai sitten tosi halpa (jos on ihan mallia mamma). Anyone?

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Bebesissä oli ainakin viime syksynä kivoja, suht edullisia, mammatakkeja. Kurkkaappas sieltä.

  2. Juu, VILA oli omakin "pelastukseni" mahan kanssa pyöriessä. Ne pitkät, perus trikoopaidat, topit ja t-paidat olivat sopivan pitkiä ja muutenkin sopivia. En ostanut koko raskausaikana yhtään varsinaista äitiysvaatetta (paitsi imetysliivit) ja olen siitä aika polleena 😉 heh! Aika hyvin istuu nykyajan muoti isompi mahaisillekin. Onnea takin metsästykseen!

  3. Mitenkäs H&M mamapuolen takit? Siellä on ainakin edullisia.Tai ihan H&M "normipuolten" takit? Kun ne olis ainakin edullisia, eikä tarvis olla hyvä sitten enää mamma-ajan jälkeen.Saanko minä ihan uteliaisuudesta kysyä, että millä viikolla odotat näitä tuplia? Mä olin viikolla 20 sen kokoinen massustani, että moni luuli mun olevan ihan viimeisilläni tai menneen jo lasketun ajan yli 😀 ja sitten oikeesti viimeisilläni mulla oli 2x sen kokoinen massu kuin mitä yhtä odottaessani viimeisillään oli. Hih :).Aattelin tuolla blogissa aloittaa "sarjan" kaksosista, jossa kerron vähän odotuksesta, syntymästä, vauva-ajasta. Ja nyt haluan jo sinulle kertoa, että mulla raskain oli raskausaika ;).Hipsu

  4. Bebes ja H&M tsekattu, ensimmäisellä kolme liian kallista/väärän väristä ja jälkimmäisellä ei ainuttakaan mammatakkia! Sylettää tämmönen, varsinkin kun niin harvalla puodilla on enää koko mammamallistoa. Lindexillä ja Kapp Ahlillakin oli vielä muutama vuosi sitten, vaan eipä oo enää! Housuja lähinnä oon ostanut (H&M, Mamalicious), kun normit ei menneet jalkaan enää 8. viikon jälkeen.Nyt painitaan massun kanssa 25. viikon alussa, joten kyllähän tää tästä vielä kasvaa… Vielä ei oo arven arpea, mutta valitettavasti taidan päästä vielä niistäkin "nauttimaan". :/

  5. kts asosin ja topshopin mallistot. molemmat toimittavat suomeen.niin ja mites ellos?sovitus tietty tapahtuu kotona, mutta vaihtoehtoja ehkä enemmän?!

  6. Mainitsemasi graafinen neuletunika päällä täälläkin tallustellaan. Olen ostanut vain yhden odotushameen, tosin senkin ulkomailta. Ärsyttävää, kun mammamuoti on niin tylsää ja beigeä. Kun en käytä sitä väriä muutenkaan, niin miksi sitten nyt? Takkiongelmassa en valitettavasti osaa auttaa. Mulla on Lindexiltä viime keväänä ostettu parka, joka menee vielä kiinni. Katsotaan, kuinka pitkälle sillä pärjää.

  7. Mä jäin tuplistani pois töistä 27viikolla,vain 3 lähintä työkaveriani tiesi tästä joille olin jo alussa kertonut. Olivat vähän ällikällä lyötyjä kun kuulivat että olen äippälomalla,ja niitä syntyi sitten ihan kaksin kappalein.Vaatteilla sain peiteltyä masuni loppuun asti töissä ollessani 😀 Ei se maha välttis kamalaksi paisu..se on niin yksilökohtaista. Itsekin säästyis koko tuplaodotuksen ihan perusvaatteilla,en löytänyt mitään kivaa odotuspuolelta.Voi muuten olla,että "pääset" pian kotiin odottelemaan pienokaisiasi,minut passitettiin juuri 27viikolla,vaikka olin ihan hyvävointinen! Oli kyl huippuu olla vaan kotona,netissä surffailla,ottaa rauhassa,nauttia. Oih ja voih,ihan kaiheasti muistelen niitä aikoja.Se oli aivan mielettömän jännää ja mukavaa! Sitten kun sektiopäivä päätettiin,niin huih 🙂 siitä se alkoi ja on ollut tosi onnellista tähän päivään saakka.Tsemppiä sulle ihan tosi paljon!

  8. Oi miten ihana huppupaitatakkijuttu! Tuollainen on saatava. Oma mahani olisi tosin poistumassa eräpäivän mukaan jo maanantaina. :DTsemppiä odotukseen!

  9. Kiitos vinkeistä, nyt on sitten takki tilattu, Ellokselta vaivaisella 26 eurolla! Malli on väljä ja A-linjainen, mutta varmuuden vuoksi tilasin kahta eri kokoa, jotta voin sitten sovitella niitä kotona kaikessa rauhassa. Ainoa takissa mietityttänyt puoli on vajaamittaiset hihat, mutta onneksi mulla on pitkävartiset nahkahansikkaat, jotka pääsevät tuon takin kanssa kerrankin oikeuksiinsa. Ja voishan sitä käyttää vaikka säärystimiä hihan jatkeena…http://www.ellos.fi/misc/ProductZoom.aspx?ImageSource=39-4727_F.jpgAikas hyvin on Anonyymi saanut massunsa peiteltyä! :O Mutta joo, yksilöllistä tuo masun kasvu on, toisilla kasvaa pitkään vaan sisäpuolella.Visuaalisesti vaativalle kottaraiselle paljon onnea ja voimia lähestyvään H-hetkeen! Kääks…Kiitti Sarppu! 🙂