Mamman puikoilta

mammanpuikoilta1

mammanpuikoilta2

mammanpuikoilta3

mammanpuikoilta4

 

Tänä vuonna mamman puikoilla oli pyörinyt harmaa villalanka ja lapset saivatkin 3-vuotislahjoiksi söötit villatakit. Tai oikeastaanhan tuo Vienon vaatekappale on ennemminkin viitta (ohjeessa oli kylläkin lukenut duffeli). Siirrämme vielä vähän noita hihojen käänteitä paikoillaan pitäviä nappeja, niin hihoista tulee tähän hätään sopivamman pituiset. Mutta käyttöikähän tuolla viitalla tulee olemaan piiitkä, kun aikanaan nappeja voidaan taas siirtää ja käänteitä pienentää. Vilhollakin on takissaan vielä sopivasti kasvunvaraa, joten kyllä sekin varmasti ainakin pari vuotta palvelee! Että tälläsissa vetimissä tenavat kävivät tänään pyörähtämässä Koskarissa.

Look how cute cardigans twins’ grandma (my mother-in-law) made them as birthday presents!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

13 kommenttia

  1. Upeat asut! Irtoaisikohan mammalta vihjettä siitä, mistä ohjeet pojan villatakkiin löytyvät (ellei ole ihan tekijän oma luomus)? Olen haaveillut juuri tuon kaltaisesta mallista omalle lapselleni!

  2. Oi, ovatpas mahtavat! Tyylikästä väkeä!
    Ja kiitos viimeisestä, vaikka olikin jo edellisen postauksen aihe! Meillä on toivuttu kiusallisesta mahataudista, äitiin iski kovimmin, yyh. Toivottavasti ei tuotu teille ”lisälahjaa”, vaan olette pysyneet kunnossa! Ainakin näyttää siltä!

  3. Vietävän hienot vetimeet! Ja ihanaa, että lapset laittavat kaunistukset päälleen. Sain kovalla vaivalla pojusellemme kudottua villatakin, mutta sitä ei pidetä. Kuulemma kutittaa.