Marokkoa makuusoppeen

marokkoamakkariin

plussa

sangynpaaty1

 

Olen aina tykännyt sillälailla sopivasti orientaaleista jutuista, niin vaatteissa (intialaiset ja pohjoisafrikkalaiset kaavut ja tunikat, sekä marokkolaiset tossut, aijai!) kuin sisustuksessakin, joten kun vihdoin päätimme pärjätä ilman sängynalussäilyttimiä ja ottaa runkopatjoista jalat pois (oli kyllä haaveissa jo edellisessä kodissamme, mutta siellä sängynaluslaatikot olivat ihan välttämättömiä!), näin makuusyvennyksemme (kuva toukokuulta) oitis marokkolaistunnelmissa (Pinterestiin olen koonnut aiheesta kansiotakin)! Ja mikäpä siinä nähdessä, kun kaikki tarvittava tavarakin löytyy omasta takaa! Tähän mennessä on patjoista poistettu jalat ja tyynyt kiikutettu alakertaan. Vielä tarttis käydä kaivelemassa katos isäni autotallista (jossa meillä on ihan aimo satsi edellisen kodin vintistä ja kahdesta kellarikopista kannettua tavaraa…) ja pesettää matot.

Sleeping alcove is getting Moroccan vibes!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Itse aina heti kavahdan kun joku meinaa ottaa sängystä jalat pois. Me teimme sen virheen muutamia vuosia sitten ja tuloksena oli se, että koska ilma ei pääse kiertämään, vilisi sängyssä sokeritoukkia. Sänky sai samantein lähtöpassit. Oli muutenkin uuden hankinta edessä mutta seuraavana päivänä puunattiin ja nukuttiin toukattomassa sängyssä.

  2. Kiitos hyvästä pointista, aion vielä laittaa kaksi pitkää parrua poikittain sängyn alle, jolloin ilma pääsee kiertämään sängyn ali. Meillä on kyllä noissa runkopatjoissa muutoinkin aika iso ilmatila siellä lattian ja jousten välissä, mutta parrujen avulla ilma kiertää sitten ihan kunnolla. Entisten 20cm jalkojen kanssa sänky (runkopatjat+paksu petari) oli ihan kamalan korkea, ja kun vauvakin alkaa kohta liikkua, ei tarvi ihan niin kovasti pelätä sängystä putoamista (Nukahtaa omaan sänkyyn, mutta nukkuu vieressäni ekasta yösyötöstä alkaen), vielä kun tulee ne matotkin sängyn eteen.