Maxin ja Moritzin metamorfoosi
Tässä Max ja Moritz-tapaturmani loppuhuipentuma! Ei löytynyt Dylonin Run Removeria, ainakaan niistä Tampereen kaupoista joihin jaksoin lyllertää. Mieskin tsekkasi muutaman. Joten kun Prismassa vastaan tuli Dr. Beckmannin Värjäytymien poistaja, päätyi se ostoskoriin. Valitettavasti. Kävi nimittäin niin, että aiemmin persikansävyllä höystetystä harmaasta kankaasta tulikin beige… Eli ei tuo Beckmann ollutkaan sellainen tuote, mitä paketin kyljessä lupailtiin. Surettaa.

Etsintäkuulutus: Jos jollain on varastoissaan ylimääräisenä pari metriä musta-valko-harmaata Maxia ja Moritzia, olisin kiinnostunut hieromaan siitä kauppoja!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Voi ei! Mää just eilen kattelin tuota kaupassa ja kävit mielessä että ootkohan löytänyt etsimäs. Mut ei näköjään tosiaankaan toiminut niinku ois pitäny. Millon tuon myynti on lopetettu? Mietin vaan että mahtaskohan sitä löytyä pian jostain Marimekosta tai myymälästä joka myy Marimekkoa??

  2. Ostin tuon kankaan kesällä Marimekon alesta (muistaakseni 15€/m). Tuon harmaan värityksen on kankaan reunatekstien mukaan suunnitellut Kristiina Isola vuonna 2009 (kuvio Maija Isolan vuodelta 1971), mutta taisi jäädä pelkäksi kokeilueräksi, kun en tuota värivaihtoehtoa kesälläkään netistä löytänyt. Nyyh.Voisin kyllä vielä "vaatia", että joku marimekkolainen tarkistaisi koneelta, löytyykö sitä enää ainoastakaan Suomen liikeestä!http://www.marimekko.fi/tuotteet/sisustus/kankaat/cotton-fabrics/max-ja-moritz-kangas-260