Meidän joulu

jouluaatto1

jouluaatto2

jouluaatto4

jouluaatto3

jouluaatto5

 

Minä olen semmoinen hätähousu, että mun mielestä joulusta on jo ikuisuus. Kuusikin purettiin jo viikonloppuna. Mutta tässä nyt kuitenkin olisi muutama kuva meidän jouluaatostamme. Kyllähän tuo lahjamäärä lopulta vähän karkasi lapasesta, vaikka olihan joukossa suuri määrä ns. pakollisia hankintoja, tyyliin isompia vaatteita (lähinnä siis kaksosille, pienempi sai vain villasukat, yhden söpön Muumi-paidan ja kaksi pyjamaa, hän kun käyttää enimmäkseen isompien vanhoja vaatteita) ja jääkiekkokypärät.

Our Christmas Eve and special guest Santa.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Paketoitko sukulaisilta tulevat riemunkirjavat paketit itse kauniimpiin papereihin vai ohjeistatko heitä pakkaamaan tietynlaisiin väreihin ja kuoseihin?

    1. ”Yllättäen” sukulaiset ja kummit ovat hyvin perillä meidän mausta ja sieltä tulee jo valmiiksi täydellisen sopivia paketteja. Muille olen sitten tehnyt niin, että kerään kunkin lapsen ”poikkeavan väriset” paketit ja sujautan ne meidän värisiin paperikasseihin. Ja kun valokuvat on räpsitty, ei sillä ole enää niin väliä, minkä värisistä papereista ne lahjat kuoritaan. Friikki mikä friikki. 😀