Minä sydän Jysk
Työpaikkani naapurustossa sijaitsee Jyskin varastomyymälä, jossa poikkean aina säännöllisin väliajoin (yleensä silloin, kun olen myöhästynyt linjurista) syynäämässä tarjonnan. Jyskissä on aivan kamala myymäläestetiikka ja tuotteiden esillepano, mutta tavaroiden syynäys kannattaa, sillä joukossa on myös todellisia helmiä! Tänään taas suuntasin askeleeni Jyskiin, enkä suotta, sillä mukaani tarttuivat sekä vessan peili, että aivan käsittämättömän upeat Multiklemmen-monitoimiklemmarit!

Peili oli jonkin sortin huippualennuksessa ja se maksoi 25 euroa. Tuo krumeluurityyli on jo vähän menneen talven lumia, tiedetään, mutta minäpä en siitä piittaa, koska tuo peili nyt vaan sattuu sopimaan meidän vessaan. Piste. Meillä on itse asiassa melko saman tyylinen, mutta hopeanvärinen, Jyskin kokovartalopeili jo entuudestaan. Ja senkin ostin pari-kolme vuotta sitten jostain superhypertarjouksesta.
Mutta sitten päästäänkin klemmareihin! Jumankekka mikä tuote, niitä käyttää pyykkipoikina, pussinsulkijoina tai ihan minä vaan. Ja kierrätysmateriaalistakin ovat. 10 kappaleen pussi maksoi vaivaiset 95 senttiä! Ostin heti neljä, kaksi mustaa ja kaksi valkoista. Hetken ehdin jo kummastella, miksi tuotteeseen painettu nettiosoite (multiklemmen.dk) ei toimi, kunnes hokasin, että firmahan on muuttanut osoitteensa hitusen suureellisemmaksi (multisolutions.dk). Siinä samassa ovat pakkauksetkin hieman kehittyneet.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Minäkin olen tehnyt Jyskistä jotain hyviä löytöjä mm. vauvamme matkasänky on sieltä. Täysin mustaa on vaikea löytää ja sieltähän se löytyi hintaan 39€. Silmät kun pitää auki ja mielen avoimena tekee löytöjä ihan mistä vaan 🙂 Hieno tuo kirjahylly, nimimerkki : meillä on about 12 kirjaa (kierrätän eteenpäin).

  2. Olen kuullut, että muutkin on tehneet Jyskistä hyviä löytöjä. Vuosia sitten siellä itse viimeksi käyneenä muistan kamalan kauppatilan ja tuon mainitsemasi myymäläastetiikan. Vois ehkä kesällä piipahtaa. Kiitos siis muistutuksesta 🙂

  3. musta on kivvoo että voi pongailla jostain jyskistä tai tarjoustalosta välillä jotain hienoa. mulla on muunmuassa tarjoustalosta kahden euron valkoinen maljakko parin vuoden takaa, ja nyt pentik myy aivan samanlaisia. tietenkin aika paljon huokeampaan hintaan. yhdyn minnaan, silmät auki ja mieli avoinna! :)aika stylejä nuo klemmaritkin. hih.

  4. Niin se on, miten Minna sen sanoi, mieli avoinna halpahalleihin mars! Suorastaan kädet syyhyää, kun sellaiseen astuu!Kiitti Nena ja Kiki, tämä likka on ihan onnessaan! 🙂

  5. Kivoja löytöjä. Minä ainakin ostan sitä mikä miellyttää enkä mieti onko se mahdollisesti enää "muodissa". 🙂

  6. No näinhän se on, ettei tuollaisia "muotiasioita" tule orjallisesti noudattaa! Mutta kun samaan aikaan tulisi olla trendien aallonharjalla, niin koulutuksen kuin työnkin puolesta… Höh.

  7. No se kieltämättä varmaan lisää paineita, hih. Mun työ on niin eri maailmasta. 🙂