Mukavia (värittömiä) perusvaatteita vauvalle

vaatteet_paidat

vaatetta_jalkaan

 

Pikkuherra kasvaa kohisten, joten helppoa (pukijalle) ja mukavaa (puettavalle) perusvaatetta oli taas hankittava, sillä suurin osa kaksosten vanhoista annettiin eteenpäin. Ja koska äiti on vähän värirajoitteinen, eikä vauva-parka osaa muuta vaatia, hankitaan vauvan vaatteet ilman värejä. Tässä viimeaikaisia löytöjäni edullisista ruotsalaisketjuista. Harmillista, ettei Seppälän Baby-malliston tuotekuvia ole netissä (onkohan koko mallisto poistumassa?), sillä myös sieltä löytyi useampikin kiva mustavalkoraidallinen vaatekappale!

p.s. Pikkuherralla on runsaasti myös harmaita vaatteita, mutta niistä sitten vaikka toisella kertaa…

Recent monochromatic cloth buys for my baby boy.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

 1. kivalta näyttää. 98-104 koossa (meillä nyt) ei noin neutraalia enää tahdo löytyäkään.

  kyselin samaa Seppälästä joskus. ei oo lasten mallisto kuulemma mihinkään poistumassa, nettikauppa vaan on profiloitunut naisten vaatteisiin. no harmi, en usko olevani ainoa joka suunnittelee ostostelureissunsa huolella netin äärellä.

  1. Kaksoset ovat nyt kokoa 98/104 ja suuressa määrin myös 110/116 ja tiedän tuskan! Tai kyllähän tytölle löytyis melki joka kauppareissulla vaikka mitä nättiä mekkoa sun muuta, mutta saman kokoisille pojille on tarjolla vaan kamalia kuva- ja tekstilumppuja! Esim. siistejä pikeepaitojakaan en Tampereen kokoisesta kaupungista tänä kesänä löytänyt!

 2. Kiitos vinkeistä, miellyttävät meitsinkin silmää nämä. 😉 Vitsit kun tätä blogiasi on nykyään vaan entistä hauskempi seurata! Olen epäsäännöllisen satunnaisesti siis käynyt lueskelemassa jostain viime vuosikymmenen puolelta, ja muistan lähes liikuttuneeni, kun kerroit täällä tuplaraskaudestasi. Nyt meillä on teidän kolmosta kuukautta nuoremmat kaksospojat, ja on kiva, kun blogisi kautta saa lukea sekä kaksosjutuista että itselle ajankohtaisista vauvajutuista. Kiitos ihanasta blogista! 🙂

  1. Kiva kuulla! Tsemppiä kaksosten kanssa, tämän yhden hyväntuulisen ja helpon (*kop kop*…) yksösen kanssa olen tajunnut, mikä prässi se oikein oli… 🙂

 3. Moi! Kivoja vaatteita olet löytänyt. Itse koluan lähinnä kirppiksiä ja ostan vaatteet mahdollisuuksien mukaan sieltä. Näitä voisi vilkaista ihan uutenakin, tai laittaa mummolle lahjavinkiksi 😀 .
  Pakko hillitä shoppailua ja laittaa rahaa reilusti säästöön tulevaa hoitovapaata varten.
  Eikö ole jännä fiilis, miten helpolta yksi lapsi tuntuu tuplien jälkeen? Meidän pimut on jo 13-vuotiaita ja heidän jälkeensä meni kuusi vuotta ennenkuin pikkuveli syntyi. Tämä yksönen olikin sitten helppo ja rauhallinen…ja koliikiton! Tuntui ihan äitiysLOMALTA.
  No, nyt on taas kuusi vuotta mennyt ja iltatähtemme onkin ollut vaativin kaikista 😀 . Tyttöjen koliikki tuntui tämän vauvan huutamisen kanssa aivan älyttömän pieneltä, tai kun itse on 12-vuotta vanhempi, niin ei enää jaksa…
  Ihana koti teille on tulossa! Hyvää loppukesää!

 4. Meidän pojalla (nyt koko 68) täysin sama väriskaala vaatteissa. Kaikki joko mustaa, harmaata tai valkoista. Tykkään! Ja nyt jo mietin ahdistuneena mistä löydän näitä värittömiä vaatteita kun hän kasvaa. ”Isompien poikien” vaatteet on niin susirumia ja värikkäitä, yöks.

  1. Ei hätiä mitiä, kyllä minä oon löytänyt niitä jo neljä vuotta (aloin ostelemaan isommillekin vaatteita jo hyvissä ajoin)! Kun mieleistä ja edullista tulee vastaan, ostan monesti samaa vaatetta useammassakin koossa. Pelkästään jo ruotsalaistaketjuista (H&M, Kapp Ahl, Lindex, Ellos) on vuosien varrella löytynyt värittömyyksiä ihan hyvin, lisäksi on hankittu Marimekkoa, Metsolaa ja jotain muutakin kalliimpaa spesiaalia. Mutta joo, isompien poikien vaatteet on karmeita! Isommille tytöille kyllä löytyy vaikka mitä nättiä mekkoa sun muuta. :/

 5. Heippa! Ihan pakko kysyä sulta kun tässä hädissäni haen tytölle (1,5v) mekkoa häihin ja alan jo tuskastua! OSaisitko sä neuvoa mitään kivaa nettikauppaa mistä voisn löytää mahdollisesti mustavalkoisen ja yksinkertaisen simppelin mekon tytölle. Raidat ja kaikki muutkin graafiset kuviot on pop!

 6. Seppälästä on vauvamallisto hyvää vauhtia poistumassa kokonaan. Hakiessani lähimyymälästä viimeiset nätit mustavalkoraidat -50% alesta kysyin päälliköltä syytä, ja kertoi että normaalihintaisena menekki oli ollut huono, alesta ostettiin kuulemma suurin osa. Hassua, eivät hinnaltaan minusta poikenneet Lindexin tai KappAhlin tuotteista ja olivat sitä paitsi hurjan kivoja! Harmittaa, entistä vaikeampaa löytää kivoja ja sukupuolettomia lastenvaatteita.