Multasormet syyhyää

vasenkukkapenkki1

vasenkukkapenkki2

vasenkukkapenkki3

 

Ennen tämän oman pihakarsinan omistamista en olis voinut kuvitellakaan, millaisia sydämentykytyksiä kevät ja lumen alta paljastuvat kukkapenkit voivat aiheuttaa! Iltaisin googlettelen ja ”pinnailen” erilaisia kasveja ja ihania puutarhoja, japanilaisten puutarhojen kuvia ja kivien asettelua. Ja jos jos vaan on hetkeksi aikaa seisahtua, niin teen sen ikkunan ääressä, silmujen ja oksien kasvuvauhtia tarkastellen, uusia istutuksia suunnitellen ja kesästä haaveillen. Tässä päivityssuunnitelma vasemmanpuoleisen, suoran kukkapenkin varalle. ”Annabelle” pallohortensiat on jo hankittuna, muut kasvit löytyvät omasta takaa, niitä vain vähän siirrellään.

New Hydrangeas ”Annabelle”.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Puutarhakuumetta on liikkeellä…kyllä se tekee keväästä aina ihan siedettävän vuodenajan, kun saa upottaa sormet multaan. Eikä väliä onko piha iso vai pieni, ”kuume” taitaa meitä kaikkia vaania samalla sykkeellä!
    Teidän piha on ihanan selkeä ja rajattu kokonaisuus, meillä taas maaseudun pihapiiri on sellainen loppumaton työleiri, että välillä meinaa usko loppua.