Mummulan aarteet: Tiilis 1Mummun kangasvarastoista löytyi toinenkin aivan täydellisesti meille sopiva kankaanpätkä, Tampellan Tiilis 1. Tämän nyt niin trendikkään vinoraitakuvioisen kankaan on suunnitellut Kaija Aarikka, Aarikan perustaja siis. Täytyypä tarkoin harkita, mitä kivaa tuosta tekisi.

Kauha ei sentään ole mummulta, vaan sen olen ihan itse kirpparilta ostanut (siellä niitä roikkui pitkä rivi) ja omin pikku kätösin maalannut. Tämä kaikki tapahtui kylläkin jo marraskuussa, mutta kun ne silloin pimeässä ottamani kuvat olivat niin karmivan väriset, etten saanut niistä julkaisukelpoisia edes photoshoppaamalla, jäi koko projekti raportoimatta. Onneksi saapui kevätaurinko ja korjasi tämänkin puutteen! <3

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

13 kommenttia

  1. Niin hienon kankaan olet saanut etten itse taatusti tohtisi edes leikata. Mutta eipä se siellä kaapin pohjallakaan käyttämättömänä iloa tuo.

  2. Millä maalilla maalasit kauhan? Tuo on niin hieno idea että taidanpa itsekin maalata kauhan, mietin vain että mitä maaleja voi käyttää jos kauhaa on tarkoitus käyttää ruoanlaitossa.

  3. Kiitos tiedosta! Taidanpa käyttää kalustemaalia, noin saa niin hienon kattauksen että sitä varten voi aina ”uhrata” muutaman kauhan tai kapustan 🙂

    1. Lusikat ovat Clas Ohlsonin valikoimista, joskin useamman vuoden takaa. Ovat kyllä ihan mahtavat ja hintakin oli tosi edullinen. Meillä käytetään niitä huomattavasti enemmän kuin ihan peruspikkulusikoita, nyt mm. syötän lapsia niillä. 🙂

  4. Oi onko nuo Iittalan Essence laseja astiakaapin ylähyllyllä? Ihanat. Onko valkoviini- ja punaviinilasit vai? Paljon teillä niitä on? Mietin mistä päästä aloitan keräilyn…:)

    1. Jep, meillä on punaviinilaseja, kuohuviinilaseja ja sitten niitä uusimpia maljoja, kutakin 12 kappaletta. Meillä juuri nuo ovat osoittautuneet todella monikäyttöisiksi malleiksi: Punaviinilaseista juo myös oluet, kuoharilaseista viskit ja muut väkevät, maljasta shampanjan ja cocktailit, ja liemien lisäksi siitä vetelee myös jälkkärit.:)