Muotia DesigntoriltaTampereella järjestettiin nyt kolmannen kerran elokuinen Designtori-tapahtuma, jonne mekin toki miehen kanssa rykäisimme. Mies on jo pidemmän aikaa ihaillut Dusty-vaatteita, joten nyt mukaan tarttui komeakauluksinen trikoopaita. Itselleni löysin Av Annina -merkkisen näyttävänkokoisen hiuslaitteen/pannan. Mustavalkopilkullisena tietty.

Oon muuten leikkauttanut hiuksiani, yhteensä noin 25 senttiä. Kävin viikon sisällä kolmella eri kampaajalla, kun seuraava aina paikkaili edellisen työn jälkeä. Ja siinä samalla niitä senttejäkin sitten läks… Viimeisimpään olen oikein tyytyväinen vielä ensimmäisen pesunkin jälkeen. Mutta kyllä mulla on ollut NIIIN ikävä mammalomalle jäänyttä luottokampaajaani Kipaa!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. Se on ikävää kun luottokampaaja jääkin pois töistä, eikä tiedä minne menisi, keneen luottaisi. Minulle on käynyt noin useaan otteeseen ja olen joutunut aina etsimään uudelleen sen luottokampaajan monien pettymysten kautta niin leikkauksissa kuin väreissäkin. Tällä hetkellä olen itse itseni luottokampaaja, en suinkaan ammattikampaaja, mutta kampaaja itselleni, lapsilleni ja miehelleni 😉 sekä parille ystävälle :). Ja kun leikkaa itse saa (ehkä) sellaisen kuin mitä haluaa :).Sinun hiukset näyttää upeilta tuossa kuvassa!!

  2. Oho! Melkonen kampaajakierros. Mun luottokampaajalle on aina niin pitkät jonot, että pitää ehkä ettiä uus. En osaa varata aikaa kuukausia etukäteen. Onpa teillä komeet uudet setit. Kyllä noi päällä kelpaa tallata Hämeenkatua.

  3. Ihanat hiukset.Mutta tuota miesten trikoopaitaa ihastelen varmasti monesti uudelleenkin. Tykkään todella!

  4. Mulla on kans mahtava kampaaja, joka ei saa ikinä jäädä millekään pidemmälle lomalle tms. 😀 Olen "seurannut" häntä jo kolmanteen kampaamoon, tämä viimeisin on oma yritys parin muun kanssa. Alkuaikoina (muistaakseni -06) en tajunnut, että kyseessähän on tuttu tyttö samoilta seuduilta. Oli tietysti hieman muuttunut sitten ala-asteaikojen. 🙂

  5. Kyllä mä ens kesään mennessä jo alan taatusti tuttuja duunaan, kasvatat siihen asti;)Kipa

  6. Komea kaulus, tahtoo! Taitaakin kehrätä sopivaa lankaa ja heittää puikoille heti!

  7. KIITOS TUNNUSTUKSESTA KAPE! ME HAPPY! Viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa, että tunnustuksen "virallinen vastaanottaminen" jäi tekemättä. :)Taidan siis kasvatella, ennen kuin Kipan kotikampaamo on pystyssä. Lukijoille tiedoksi, että olen lupautunut kampaamon pykäys -talkoisiin…Tuo kaulus on tehty kengännauhatyyppisestä "langasta". Mutta toki jostain paksusta langastakin saa vastaavan väsättyä!